Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - K21, usa rotativa in doua canaturi de la Record - Blasi
K21, usa rotativa in doua canaturi de la Record - Blasi
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Nov 2017 11:57
Usa rotativa cu doua aripi din seria K21 este special proiectata pentru a deservi zonele de acces caracterizate printr-un trafic de persoane de un nivel ridicat. Prin constructia sa speciala, produsul se adapteaza perfect cerintelor moderne de accesibilitate, permitand trecerea facila si in siguranta a carucioarelor, inclusiv a celor de transport al persoanelor cu dizabilitati. Diametrul maxim al usii este de 7.500 mm si asigura, astfel, un flux de 80 de persoane pe minut. Livrarea se realizeaza la dimensiuni standardizate, insa este posibila inclusiv adaptarea la cerintele specifice ale unui proiect. Tehnologia moderna a sistemelor ce echipeaza usile Record - Blasi asigura o functionare silentioasa a acestor ansambluri, care, in plus, sunt caracterizate prin robustete si, implicit, durabilitate. Un alt avantaj este cel legat de cerintele minimale de intretinere si service.
Adaptabilitate maxima si posibilitati de instalare pe rutele de evacuare
Modelele standard de usi in doua canaturi au in dotare mecanismul automat de actionare glisanta, care este integrat in structura usii, precum si doua casete de afisare - display. Produsele pot fi comandate inclusiv in varianta de aripa fixa incadrata de doua usi batante, care nu mai dispune de caseta-display. Principalul element de diferentiere a sortimentelor respective este constituit de forma compacta a structurii elementului de operare instalat la partea superioara, care are o inaltime de numai 330 mm. Acesta se integreaza in mod facil in orice tip de structura arhitecturala. Din punct de vedere al finisajului, usa K21 Record - Blasi este pusa la dispozitia clientilor in orice nuanta din gama RAL, beneficiind, totodata, la cerere de finisaje in bronz, aluminiu, otel inoxidabil etc. In ceea ce priveste panourile, acestea pot fi executate cu orice tip de sticla. Portofoliul Record mai include si modelele K31 (usi rotative cu trei aripi disponibile inclusiv in varianta all glass, la care automatizarea poate fi instalata in plafon sau in pardoseala), respectiv K41 (sortimente in patru canaturi). Toate sistemele beneficiaza de certificarea TÜV, pot fi folosite ca rute alternative de evacuare si ca suport aditional in caz de urgenta (pentru asemenea situatii, este disponibila varianta dotarii cu un sistem de tip break-out). Usile sunt livrate in Romania de Aluterm Group impreuna cu pachetele de mentenanta si service, beneficiind de garantii speciale si fiind corespunzatoare celor mai exigente standarde europene din domeniu. Informatii suplimentare, la www.aluterm.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK