Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 23 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KLAES: Fatade cortina si sere, realizate cu ajutorul programului Klaes 3D
KLAES: Fatade cortina si sere, realizate cu ajutorul programului Klaes 3D
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2014 13:36
Aplicatia software Klaes 3D faciliteaza proiectarea si executia fatadelor cortina si serelor, determinand ca aceste operatiuni sa fie la fel de simple ca in cazul ferestrelor. Prin intermediul programului se asigura o prezentare profesionala a produsului finit, care vine in completarea facilitatilor de calcul si productie, realizate la un nivel inalt de eficienta. Expertii Klaes au abordat cu maxima atentie toate elementele care sunt necesare pentru un astfel de proces, rezultand o aplicatie optimizata, care se caracterizeaza prin: sistem deschis de date, avand o maxima flexibilitate; acces facil si individual al operatorilor; posibilitatea efectuarii de modificari cu un grad ridicat de complexitate, prin simpla apasare a unui buton; realizarea de modele constructive speciale, fara a fi necesare cunostinte de proiectare asistata de calculator (CAD); vizualizare realista a produsului; viteza maxima de accesare a bazei principale de date; organizare modulara a informatiilor de baza; efectuarea tuturor calculelor statice preliminare etc.
 
Inspectare vizuala in timp real al sectiunilor de profil si prelucrarilor
Klaes 3D reprezinta, in esenta, solutia cea mai simpla si completa pusa la dispozitia producatorilor de ferestre, fatade cortina si sere. Un avantaj major este constituit de posibilitatea adaugarii oricarui tip de material in structura programului (lemn stratificat, lemn-aluminiu, aluminiu sau metal) avand in vedere flexibilitatea deosebita a bazei de date. In mod suplimentar, toate sectiunile si prelucrarile sistemelor pot fi vizualizate in timp real prin intermediul optiunii de tip "Röntgen" (raze X). Aplicatia software a castigat o importanta licitatie organizata in Quatar, fiind singura solutie care a reusit sa indeplineasca cerintele impuse de proiectul de realizare a unui stadion/complex sportiv polivalent, care va gazdui meciuri ale viitoarelor competitii internationale gazduite de aceasta tara. Pentru imbunatatirea nivelului de servicii asigurate clientilor, numarul anual de actualizari va fi majorat, datorita implementarii unui sistem inovator de evaluare a solicitarilor beneficiarilor (Klaes Point System) ce va accelera dezvoltarea ulterioara a produsului.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12873
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK