Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - MCA: Usi sectionale industriale, disponibile cu multiple sisteme de culisare
MCA: Usi sectionale industriale, disponibile cu multiple sisteme de culisare
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Apr 2015 17:02
Usile sectionale industriale realizate de compania MCA se livreaza deopotriva pe plan intern si extern. Aceasta gama se caracterizeaza in principal prin termene reduse de executie si livrare, dar si prin paleta extinsa de sisteme de culisare cu care sunt dotate. Dintre acestea, Standard Lift Rear (SLR) este cel mai nou sistem marca MCA si este ideal pentru montajul intr-un spatiu redus de grinda (pornind de la 190 mm), precum si pentru usi cu gabarit de dimensiuni mari, de maximum 5.000 mm x 4.500 mm. Celelalte sisteme de culisare din oferta producatorului roman sunt Follow the Roof (FTR), High Lift (HL) si Vertical Lift (VL), ultimele doua fiind prevazute cu arcuri in consola. Totodata, usile industriale MCA pot fi realizate pe baza unui sistem combinat High Lift (HL) si Follow the Roof (FTR). Toate sistemele de culisare sunt construite in conformitate cu standardele europene CE, fiind dotate cu sisteme de siguranta contra ruperii arcurilor si cablurilor.
 
Usile sectionale industriale MCA sunt prevazute cu o gama complexa de accesorii
 
Sistemul usilor sectionale industriale MCA include foaia de usa, realizata din    mai multe panouri sandwich suprapuse, cu o sina de culisare din tabla galvanizata de 3 mm grosime si unul sau mai multe arcuri de torsiune, alese in functie de dimensiuni. Sistemul de siguranta al acestei game este alcatuit din trei elemente distincte (de siguranta impotriva ruperii arcurilor si a sufelor, precum si impotriva prinderii degetelor intre panouri) si un bolt pentru blocarea din interior (exclusiv la usile sectionale manuale). Actionarea usilor se poate face cu maner, cu reductor ¼ cu lant (manual) sau electro-mecanica (prin intermediul unui motor axial sau liniar, marca Sommer - Germania).
Printre accesoriile cu care pot fi prevazute din punct de vedere functional aceste ansambluri se numara usile pietonale cu praguri joase (ce permit accesul personalului cu utilaje de mici dimensiuni, pot avea marimi standard - de 800 mm × 2.000 mm - si sunt dotate cu arc, maner si yala) si ferestrele sau panourile vitrate, care pot inlocui complet panourile de tip sandwich, in vederea eficientizarii costurilor cu iluminatul. Alte accesorii disponibile sunt grilele de ventilare (asigura aerisirea permanenta a spatiului), ghidajele si stalpii auto antilovire (functioneaza ca aparatori care impiedica autocamioanele sa loveasca usa) si actionarea electrica (din telecomanda si panoul de control). Ultimele doua categorii de echipamente complementare sunt reprezentate de sistemul de siguranta in chederul inferior, de tip "safety edge" (acesta presupune instalarea unui senzor de tip balon in muchia inferioara a usii, urmand ca, la detectarea unui obstacol, aceasta sa isi opreasca imediat coborarea si sa se ridice intr-o marja de 100 mm) si de cel de fotocelule care opreste imediat coborarea usii in cazul in care este detectata o intrerupere a circuitului realizat de sistemul de fotocelule.
Din punct de vedere estetic, usile sectionale industriale MCA sunt disponibile intr-o gama variata care cuprinde peste 40 de culori si modele.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK