Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 28 Aprilie 2017
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PANOURI BIPV cu transparenta ridicata si nivel optim de termoizolare
PANOURI BIPV cu transparenta ridicata si nivel optim de termoizolare
Produse & Tehnologii Scris de Ovidiu Stefanescu 16 Sep 2016 09:17
Grupul nipon NGS, detinatorul marcii Pilkington, a anuntat demararea unui parteneriat cu furnizorul de solutii fotovoltaice Solaria intr-un proiect ce-si propune lansarea unor noi produse din gama BIPV (panouri fotovoltaice integrate in structura imobilelor). Este vorba despre unitati vitrate semitransparente ce vor fi promovate sub brandul Pilkington si vor beneficia de tehnologia Powerview. Colaborarea dintre cele doua companii va presupune atat productia panourilor, cat si instalarea acestora, beneficiile noului produs fiind legate de posibilitatea realizarii unor fatade cortina cu aspect unitar, caracterizate printr-o utilizare eficienta a luminii naturale, prin limitarea stralucirii, cresterea eficientei energetice si imbunatatirea proprietatilor de termoizolare. In etapa urmatoare, expertii celor doua firme isi propun dezvoltarea altor solutii similare, care sa ofere arhitectilor alternative la sticla traditionala si sa incurajeze dezvoltarea constructiilor active din punct de vedere energetic.
 
***
NSG este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sticla float, aproape 40% din vanzarile grupului realizandu-se in Europa. Concernul a finalizat anul fiscal anterior cu o cifra de afaceri de 629,17 miliarde yeni (peste 6,1 miliarde USD), in usoara crestere fata de exercitiul financiar precedent. In ceea ce priveste Solaria Corporation, compania nord-americana este specializata in tehnologii de transformare a energiei solare in electricitate, livrand pe piata mondiala solutii avansate din gama BIPV. Firma detine peste 100 de brevete referitoare la materiale, procese, produse, sisteme de automatizare a fabricatiei si echipamente. 
 
Total stiri publicate: 12120 | Ultima postare: 28-04-2017 08:44
12120 de articole in baza de date / 866 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 125 (Martie-Aprilie 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK