Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 24 Octombrie 2017
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PANOURI BIPV cu transparenta ridicata si nivel optim de termoizolare
PANOURI BIPV cu transparenta ridicata si nivel optim de termoizolare
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Sep 2016 10:17
Grupul nipon NGS, detinatorul marcii Pilkington, a anuntat demararea unui parteneriat cu furnizorul de solutii fotovoltaice Solaria intr-un proiect ce-si propune lansarea unor noi produse din gama BIPV (panouri fotovoltaice integrate in structura imobilelor). Este vorba despre unitati vitrate semitransparente ce vor fi promovate sub brandul Pilkington si vor beneficia de tehnologia Powerview. Colaborarea dintre cele doua companii va presupune atat productia panourilor, cat si instalarea acestora, beneficiile noului produs fiind legate de posibilitatea realizarii unor fatade cortina cu aspect unitar, caracterizate printr-o utilizare eficienta a luminii naturale, prin limitarea stralucirii, cresterea eficientei energetice si imbunatatirea proprietatilor de termoizolare. In etapa urmatoare, expertii celor doua firme isi propun dezvoltarea altor solutii similare, care sa ofere arhitectilor alternative la sticla traditionala si sa incurajeze dezvoltarea constructiilor active din punct de vedere energetic.
 
***
NSG este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sticla float, aproape 40% din vanzarile grupului realizandu-se in Europa. Concernul a finalizat anul fiscal anterior cu o cifra de afaceri de 629,17 miliarde yeni (peste 6,1 miliarde USD), in usoara crestere fata de exercitiul financiar precedent. In ceea ce priveste Solaria Corporation, compania nord-americana este specializata in tehnologii de transformare a energiei solare in electricitate, livrand pe piata mondiala solutii avansate din gama BIPV. Firma detine peste 100 de brevete referitoare la materiale, procese, produse, sisteme de automatizare a fabricatiei si echipamente. 
 
Total stiri publicate: 12569
12569 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 130 (October 2017)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK