Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO SAFE C TANDEO: Sistem de inchidere multipunct cu bolt automat
ROTO SAFE C TANDEO: Sistem de inchidere multipunct cu bolt automat
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Aug 2016 09:50
Sistemul de inchidere multipunct Roto Safe C Tandeo dotat cu bolt automat ofera avantajul incuierii usilor de intrare, imediat dupa ce acestea au fost inchise, fara a mai fi necesara folosirea unei chei. Acest lucru este posibil gratie prezentei unui bolt cu actionare automata, integrat in structura zavorului. Solutia unica de la Roto permite inchiderea in trei puncte a ansamblurilor la care este instalata. In mod suplimentar, este disponibila functia de zi, constand intr-un buton rotativ, instalat pe placa frontala. In aceasta situatie, usa este asigurata doar cu zavorul, iar deschiderea se face simplu, fara cheie, prin intermediul unui dispozitiv electric. Produsul respecta cerintele tuturor standardelor internationale de siguranta, fiind testat in conformitate cu prevederile normei germane VdS. Un avantaj suplimentar este dat de faptul ca Roto Safe C Tandeo are capacitatea de a securiza chiar si usile usor distorsionate. Boltul automat este protejat impotriva manipularii, pe timp de noapte fiind posibila inclusiv inchiderea cu ajutorul unui cilindru. Blocatorii de siguranta sunt reglabili, iar sistemul poate fi livrat inclusiv in versiunea Roto Safe P Tandeo F, aplicabila in cazul iesirilor urgenta ce trebuie sa respecte prevederile EN 179.
 
Gama completa de solutii de siguranta Roto Safe
Gama Safe de la Roto mai cuprinde si modelul Safe E, cu variantele Safe E Eneo C/CC (destinata imobilelor rezidentiale si comerciale si care asigura deschiderea prin emitator radio sau diverse alte sisteme integrate de control al accesului) si Safe E Eneo A (cu o actionare confortabila, prin senzor electric), care, la randul sau, este livrata si in versiunea Eneo AF, pentru rute de evacuare. In ceea ce priveste modelul Roto Safe H, acesta se caracterizeaza prin faptul ca broasca principala si inchiderea suplimentara se actioneaza, intr-o prima faza, prin intermediul manerului, ulterior ansamblul putand fi blocat cu ajutorul unei chei. Sistemele de inchidere Roto Safe 600 garanteaza o etanseitate perfecta a usii, oferind protectie impotriva caldurii, vantului si altor factori agresivi de mediu, precum si contra accesului neautorizat. In fine, in gama Roto Safe P sunt incluse sisteme mecanice de inchidere multipunct, destinate instalarii la iesiri de urgenta si la usi cu functii anti-panica, respectand prevederile standardelor EN 179 si EN 1125. Diferenta dintre cele doua modele este data tocmai de eventualitatea aparitiei unei situatii ce poate genera panica, mai ales in situatiile in care persoanele care tranziteaza zona respectiva nu sunt familiarizate cu particularitatile imobilului. Informatii suplimentare, la www.roto-romania.ro  
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK