Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO AL DESIGNO: Sistem inovator cu brat foarfeca de 390 mm
ROTO AL DESIGNO: Sistem inovator cu brat foarfeca de 390 mm
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Iun 2015 15:12
In vederea completarii programului de feronerie Roto AL Designo, care este destinat echiparii oscilo-batante a ferestrelor executate cu profile de aluminiu, a fost dezvoltata placa speciala cu brat foarfeca, ce reprezinta o solutie optima pentru ansamblurile de tamplarie termoizolanta cu o latime a cercevelei cuprinsa intre 390 mm si 500 mm. Cercevelele ferestrelor astfel dotate pot avea inaltimi de pana la 2.400 mm, sistemul respectiv oferind posibilitatea realizarii unor mari varietati de produse finite in ceea ce priveste forma si designul acestora. Astfel, indiferent daca este vorba despre ansambluri de foarte mici dimensiuni sau elemente de tamplarie avand gabarit mare si o latime ingusta a profilului vizibil, functionalitatea in ceea ce priveste actionarea oscilo-batanta este complet asigurata prin intermediul utilizarii acestui sistem inovator.
 
Posibilitate de utilizare la ansambluri avand cercevele de pana la 150 kg
Placa avand un brat-foarfeca de 390 mm se adapteaza complet la gama de feronerie ascunsa destinata in special ferestrelor cu latime mica. De asemenea, solutia constructiva respectiva se adapteaza, in mod dinamic, noilor exigente ale proiectantilor si ale arhitectilor referitoare la designul inovator al cladirilor moderne. Trebuie reamintit faptul ca feroneria din programul Roto AL Designo include balamale ce pot sustine cercevele cu o masa de pana la 180 kg, modelele testate in cadrul unor programe complexe de incercari demonstrand capacitatea sistemului de a echipa ferestre cu greutate de 150 kg. Produsul este foarte simplu de instalat, iar stabilitatea ansamblului este asigurata de sistemul aditional de transfer al sarcinilor. 
 
Disponibilitate completa a tuturor produselor in depozitele proprii si ale partenerilor
Roto Frank este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de solutii de feronerie destinate actionarii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta.  Fondata in urma cu opt decenii, compania are, in prezent, peste 4.400 de angajati si realizeaza o cifra de afaceri de aproximativ 700 milioane de euro. Operatiunile de productie se deruleaza in cadrul a 13 unitati de fabricatie, amplasate in Germania, Austria, Ungaria, Federatia Rusa, Slovenia, Polonia, SUA si China, reteaua de distributie incluzand mai mult de 40 de subsidiare proprii. Pe piata din Romania, produsele sunt prezente din 1997, in anul 2004 fiind infiintata reprezentanta Roto Romania, a carei performanta financiara maxima a fost de 19 milioane de euro. Compania deruleaza parteneriate cu 30 de dealeri locali, de unde firmele specializate in fabricatia de tamplarie termoizolanta pot achizitiona oricare dintre reperele aflate in portofoliul grupului. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK