Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SOLIDO SOLO: Manere premium de la Schachermayer
SOLIDO SOLO: Manere premium de la Schachermayer
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Feb 2018 07:33
Gama de manere pentru usi Solido Solo face parte din clasa premium a produselor din aceasta categorie. Practic, aceste modele completeaza seria de manere Solido, asigurand pentru profesionisti si beneficiarii finali o mare varietate de forme si culori. Produsele Solido Solo se evidentiaza prin rozetele plate, care se integreaza perfect in imaginea usii moderne, avand un design simplu si elegant. Oferta include numeroase variante de design, cum ar fi Solo Norvegen, Solo Belfast, Solo Dover, Solo Dublin, Solo Glasgow, Solo Helsinki, Solo Malmö, Solo Oslo, Solo Talin si Solo Vaduz, in versiuni simple, cu cheie si buton sau cu deschidere de siguranta dinspre exterior. Cele mai multe dintre manerele respective prezinta un locas de 18 mm si ax patrat de 8 mm, imbinarea realizandu-se in sistem de rastru plastic. Un model special este Norwegen antracit, dotat cu o rozeta rotunda sau patrata, care este in deplin acord cu trendul actual in ceea ce priveste culoarea. Variantele Norwegen sunt realizate din otel superior si se pot instala la usi cu grosimi de 35 mm - 45 mm.
 
Designul deosebit completat prin siguranta data de sistemele de inchidere Solo
Manerele Solido Solo sunt compatibile exclusiv cu sistemele de inchidere Solo. Broastele de acest tip pot fi utilizate pentru usi de interior cu un design modern, iar pentru instalare nu necesita neaparat rozete. Modelul cu limba (fara zavor) poate fi actionat cu cheie sau fara, iar distanta de dornmass (masurata intre planul stulpului si axul manerului) este de 50 mm. Stulpul, la modelele ce includ o astfel de piesa, are dimensiuni de 250 mm x 18 mm x 3 mm si este executat din otel superior. Una dintre facilitatile asigurate este aceea de recunoastere facila a pozitiei inchis/deschis prin sunetul specific. Gama de sisteme de inchidere compatibile include broastele magnetice Kaba Solo cu placa de inchidere, dubla reglare si stulp, la care blocarea este posibila doar cand usa este inchisa, iar actionarea pieselor din plastic este foarte silentioasa. Produsul mai este disponibil si in varianta de reglare in patru puncte. Versiunea mai accesibila din punct de vedere financiar este Kaba Solo KUF, fara placa de inchidere, ce permite incuierea cu zavorul sau prin intermediul unei chei. Pentru prindere se pot folosi gauri normate pentru feronerie. Broasca poate fi folosita atat pe partea stanga, cat si pe cea dreapta, prin comutarea zavorului. Carcasa si capacul de tabla din otel zincat sunt insurubate cu mansoane distantiere. Informatii suplimentare, la www.schachermayer.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK