Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 27 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Solutii avansate de montaj, pentru performante optime ale tamplariei
Solutii avansate de montaj, pentru performante optime ale tamplariei
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Nov 2017 15:37
Devenit deja un loc comun, intrucat toata lumea ii admite obligativitatea, dar nimeni nu ia vreo masura pentru a-l pune in practica, subiectul montajului corect al tamplariei termoizolante „risca” sa mai tina pentru multa vreme prima pagina a publicatiilor specializate. Aceasta se intampla deoarece, in pofida sentimentului de inutilitate pe care il induce indiferenta celor care ar trebui sa fie primii interesati de realizarea operatiunilor de instalare in conditii de maxima performanta termica si siguranta - este vorba, aici, despre companiile producatoare de ferestre/usi - promotorii sistemelor corecte trebuie sa-si faca datoria pana la capat si sa persevereze in demersul de popularizare a acestor solutii. Interesul direct al producatorilor este, fara indoiala, generat de faptul ca doar un ansamblu bine integrat in structura cladirii poate beneficia de garantie, in caz contrar orice declaratie de performanta, indiferent de calitatea materialor utilizate in fabricatie, pierzandu-si sensul. 
 
Improvizatia in procesul de instalare anuleaza beneficiile tamplariei termoizolante
Argumentul conform caruia sistemele moderne de montaj propuse de cativa furnizori activi pe plan mondial nu sunt folosite din cauza pretului suplimentar pe care utilizatorii nu doresc sa-l plateasca nu este suficient de puternic, intrucat instalarea corecta a unei ferestre sau usi constituie o conditie esentiala de a carei indeplinire depinde conformitatea cu intentia de utilizare. Altfel spus, daca se merge pe calea deja batatorita a compromisului, de care producatorii locali nu sunt straini, clientul va beneficia de un produs de inalta calitate, dar absolut inutil, dat fiind faptul ca proprietatile...

Continutul stirii este acesibil numai abonatilor Agenda Constructiilor & Fereastra
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK