Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SPARKLIKE asigura o verificare non-invaziva a vitrajelor
SPARKLIKE asigura o verificare non-invaziva a vitrajelor
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 30 Oct 2015 16:11
Un nou sistem de verificare a cantitatii de gaz (argon, krypton sau xenon) in interiorul vitrajelor termoizolante, realizat in Finlanda de catre firma Sparklike, este promovat pe piata autohtona de compania Imroglass, membra a Imsa Group GmbH, incepand din toamna acestui an. Acest proces de verificare este indispensabil pentru siguranta livrarii unui geam termoizolant corespunzator.
 
Produsele Sparklike sunt disponibile in doua variante
Cea mai importanta caracteristica a sistemului Sparklike consta in faptul ca acesta permite realizarea unei verificari, fara a fi nevoie de obturarea sigilarii. De asemenea, acesta asigura posibilitatea transferului datelor prin intermediul unui dispozitiv USB conectat la un calculator. In acelasi timp, instrumentul este disponibil in doua variante constructive.
Solutia standard este reprezentata de modelul Sparklike Gasglass Handheld V2. Aceasta permite verificarea geamului termoizolant traditional, bazandu-se pe emisia spectroscopica a plasmei, cu conditia ca una dintre sticle sa fie de tip float-clar. Fiind simplu si usor de folosit, produsul Gasglass Handheld V2 este ideal pentru toti fabricantii si procesatorii de sticla si geam termoizolant.
Modelul Sparklike Gasglass Laser este disponibil incepand din acest an si permite verificarea oricarei combinatii de geam termoizolant (sticla cu acoperiri speciale, laminata etc.) dublu sau triplu. Produsul poate fi folosit ca atare sau manual, dar si integrat in linia de productie, in vederea asigurarii unui control superior al calitatii. La baza acestei variante sta o tehnologie LASER (TDLAS), care opereaza intr-o gama de 760 nm. Sparklike Gasglass Laser masoara oxigenul si, astfel, rezultatul poate fi convertit in argon, krypton sau chiar xenon. In acelasi timp, dispozitivul deschide noi orizonturi pentru detectarea gazului, in randul producatorilor de geam termoizolant, intrucat este posibil sa se obtina o calitate superioara pentru produsele care parasesc fabrica, prin masurarea unui numar superior de unitati. Spre deosebire de alte instrumente de profil care realizeaza acest tip de analiza, Sparklike Gasglass Laser masoara concentratia de gaz din unitatile vitrate duble sau triple, prin straturile de suprafata si laminari. Gratie acestei tehnologii avansate, masurarea se efectueaza non-invaziv.                
Fabricantii de geam termoizolant doresc sa ofere produse cu o rezistenta superioara la conductivitatea termica, prin utilizarea gazelor inerte. Seria Sparklike ofera producatorilor o metoda de testare non-invaziva, in vederea masurarii nivelului de insertie a gazului in unitatile de geam termoizolant, precum si pentru a oferi detalii despre nivelul de securitate si calitate a produsului finit, care ajunge la clienti. Intreaga gama Sparklike ofera solutii rapide pentru testarea geamului termoizolant dublu sau triplu, este complet portabila, intrucat poate fi utilizata manual, dar are si optiuni de instalare in linia de productie. Informatii suplimentare, la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK