Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - STROMTEH: Gama de produse Weiss Chemie ofera solutii inedite in domeniu
STROMTEH: Gama de produse Weiss Chemie ofera solutii inedite in domeniu
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:12
Gama de produse Weiss Chemie (Germania) ocupa un loc special in oferta furnizorului de sisteme pentru executia tamplariei termoizolante Stromteh. Aceasta include mai multe sortimente cu particularitati constructive speciale si caracterisitici deosebite.
 
Proprietati optime pentru modelele din gama Cosmo Chemie
 
Produsul Cosmofen 20 reprezinta o solutie de curatare nedizolvanta, antistatica, utilizata in cadrul companiilor specializate atat pentru curatarea suprafetelor din PVC dur, cat si pentru profilele acoperite cu folie Renolit si  placi rigide din spuma de PVC. Cosmofen 20 este potrivit in mod special pentru indepartarea prafului, a grasimilor, a urmelor de cauciuc, a spumei poliuretanice proaspete, precum si a resturilor de adeziv lasate de folia de protectie, a celor de material de etansare, gudron si bitum. Datorita proprietatilor antistatice, sortimentul previne eficient murdarirea ulterioara a suprafetelor profilelor. In acelasi timp, intrucat este foarte bine tolerat, Cosmofen 20 poate fi folosit la diferite suprafete din plastic, iar gratie efectului sau antistatic se utilizeaza cu succes in standurile expozitionale, in industria producatoare de panouri si, mai ales, in domeniul prelucrarii maselor plastice. Potrivit standardului EN 542, densitatea produsului atinge nivelul de 0,71 g/cm³. Temperatura de aplicare varieaza intre +5°C si -14°C, in timp ce cea de ardere se situeaza la +260 °C. Principalele caracteristici ale acestui produs sunt acelea ca nu dizolva, are efect antistatic si se usuca rapid.
Cosmofen 10 este o solutie de curatare usor dizolvanta pentru profile din PVC dur alb, utilizata in cadrul unitatilor de productie ale companiilor din industria de tamplarie din PVC. Este potrivita in mod special pentru pregatirea lipirii si inlaturarea marcajelor si a impuritatilor grosiere, precum si pentru curatarea diferitelor materiale plastice opace, termoplastice si duroplastice in diverse aplicatii industriale. Temperatura de ardere este de +460 °C, iar cele de aplicare se situeaza intre +5°C si -4°C.  Chiar daca sortimentul se usuca rapid, se curata rapid si este usor dizolvant, este recomandat ca utilizarea lui sa se realizeze de catre o firma specializata.
Un al treilea produs din aceasta gama este Cosmoplast 500, un adeziv de 20 grame utilizat pentru lipirea garniturilor si a capacelor de stulp. Acesta nu doar lipeste rapid, dar are in acelasi timp si rezistenta superioara. Dintre proprietatile speciale ale acestui sortiment, pot fi mentionate rapiditatea in montaj, lipirea solida, rezistenta superioara (inclusiv la factorii de mediu extremi) si buna stabilitate la actiunea negativa a razelor UV.
Pentru fiecare dintre aceste trei solutii, inainte de aplicare, suprafetele trebuie curatate, uscate si chiar degresate. In anumite cazuri, se impune utilizarea produselor in combinatii cu alte modele din game similare sau efectuarea unor teste inainte de aplicare. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK