Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SYNEGO: Profile hexacamerale de 80 mm, pentru aplicatii complexe
SYNEGO: Profile hexacamerale de 80 mm, pentru aplicatii complexe
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Oct 2015 11:43
Sistemul Synego prezinta o adancime constructiva de 80 mm si un coeficient de transfer termic ce poate ajunge pana la o valoare de 0,94 W/mpK, dispunand de sapte camere de izolare in profilul de toc si de sase in cel de cercevea. Seria Synego reprezinta un sistem complet, destinat realizarii ferestrelor, usilor de balcon cat si a usilor de acces(intrare). Profilele sunt prevazute cu garnituri coextrudate de ultima generatie, pentru asigurarea conformitatii cu prevederile tot mai restrictive referitoare la etanseitate, incluse normativele europene. Synego are un coeficient de transfer termic Uf de 1 W/mpK pentru varianta fara garnitura mediana, putand fi utilizat atat la constructia noilor cladiri cu un consum scazut de energie, cat si la reabilitarea imobilelor existente. Sistemul se adapteaza la cerintele actuale si chiar la cele viitoare ale pietei de tamplarie termoizolanta, ambele versiuni disponibile pe piata de profil (atat cea fara garnitura mediana, cat si modelul ce beneficiaza de un al treilea plan de etansare) asigurand posibilitatea echiparii cu geam termoizolant de maximum 51 mm, in conditiile utilizarii unor baghete standard.
 
Rezistenta sporita la actiunea factorilor agresivi de mediu
Avand in vedere cererea actuala de solutii care sa permita lipirea geamului termoizolant, proiectantii sistemului au prevazut in zona de falt o canelura speciala pentru facilitarea procesului de lipire a sticlei.  Conform opiniei expertilor care au analizat aceasta solutie constructiva, flexibilitatea sa este ridicata, ceea ce permite adaptarea la o mare diversitate de aplicatii. Suprafata reperelor este finisata intr-un sistem special, de tip Rehau HDF (High Definition Finishing), garantand o rezistenta sporita la actiunea factorilor agresivi de mediu, pe toata perioada de exploatare. In ceea ce priveste anduranta antiefractie, profilele sunt astfel realizate incat sa garanteze realizarea unor ansambluri de tamplarie incadrate in clasa RC3 (fosta WK3). Izolarea acustica este, de asemenea, deosebita, indicele fonic avand o valoare Rw,p de 47 dB (SSK 5). Ceilalti parametri esentiali, conform prevederilor standardului de ferestre si usi de interior fara rezistenta la foc si etansare la fum (SR EN 14351-1), si anume etanseitatea la apa, permeabilitatea la aer si rezistenta la incarcari din vant, prezinta incadrari in grupa 9A (conform prevederilor EN 12208), clasa 4 (EN 12207), respectiv C5/B5 (EN 12210). Sistemul Synego este livrat catre companiile locale specializate in fabricatia de tamplarie termoizolanta in 50 de variante coloristice (laminate inclusiv cu folii de tip imitatie de lemn). De asemenea, este disponibila si varianta de placare la exterior cu profile din aluminiu, vopsite in camp electrostatic, in 170 de nuante din gama RAL. Informatii suplimentare, la www.rehau.com
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK