Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 26 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TRAKYA CAM: Vitraj de control solar cu transmitanta luminoasa de 75%
TRAKYA CAM: Vitraj de control solar cu transmitanta luminoasa de 75%
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Nov 2014 14:46
Sticla de joasa emisivitate TRC Termoplus, alaturi de versiunea TRC Termoplus T contribuie la reducerea cu 50% a pierderilor de caldura prin elementul de geam termoizolant care o incorporeaza. Din acest motiv, nivelul de termoizolare este foarte ridicat in sezonul rece, fapt ce determina o reducere drastica a consumului energetic. Astfel, un pachet IGU in structura 4 - 16 - 4 format dintr-o foaie TRC Termoplus si una din seria TRC Helio Clear (sticla float clara) prezinta o transmitanta a radiatiei luminoase de 78%, o reflexie de 11%, precum si un factor solar de 57%, respectiv un coeficient de umbrire de 0,66 (ambele valori reprezentand principalii indicatori de transfer al energiei solare). Valoarea coeficientului de transfer termic in versiunea cu insertie de argon este de 1,1 W/mpK, masurata in conditiile stabilite de standardul EN 673.  
 
Sticla de joasa emisivitate din gama TRC Coolplus
Toate vitrajele arhitecturale din familia TRC Plusproducts corespund celor mai exigente cerinte de performanta, adaptandu-se in mod dinamic tendintelor moderne. Respectand traditia promovarii unor solutii care sa corespunda in mod complet cerintelor actuale si viitoare, furnizorul turc a lansat sortimentul  de control solar TRC Coolplus, disponibil in variantele Coolplus Neutral si Coolplus T. Acesta are proprietatea de a transmite cantitati substantiale de lumina pentru derularea optima a activitatilor din incinte minimizand, in acelasi timp, cuantumul de radiatie termica solara emergenta. Controlul solar precis asigurat in sezonul estival duce la reducerea costurilor energetice aferente functionarii echipamentelor de conditionare a aerului, simultan garantand pierderi mai mici de caldura in perioada de iarna. O alta caracteristica importanta este constituita de limitarea transferului de radiatii ultraviolete, ce pot cauza deteriorarea tapiseriilor de mobilier. Din punct de vedere estetic, modelele din gama TRC Coolplus au un  aspect neutru, fiind foarte apropiat din punct de vedere vizual de sortimentele clare. Aceste tipuri de sticla arhitecturala sunt recomandate de specialisti inclusiv pentru utilizarea la proiecte rezidentiale, unde sunt impuse conditii stricte de optimizare a ambientului pe tot parcursul unui an. Varianta TRC Coolplus N este foarte potrivita pentru imobilele in care este necesar un aport suplimentar de lumina naturala.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12943
12943 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK