Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 19 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TUROMAS RUBI 303VA, masa automata de taiat sticla de la Alumni
TUROMAS RUBI 303VA, masa automata de taiat sticla de la Alumni
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 13 Mar 2018 06:24
Masa automata de taiat sticla monolitica Turomas Rubi 303VA, promovata pe piata din Romania de compania brasoveana Alumni, are integrate brate de incarcare prevazute cu ventuze speciale, avand rolul de a incarca sticla de pe rastel. Modelul respectiv este dotat cu un sistem automat de evacuare a foilor procesate, pe care le transporta, dupa debitare, catre masa de rupere Turomas MT 300. Cele doua echipamente formeaza impreuna o linie compacta de taiere, caracterizata printr-un nivel ridicat de adaptabilitate, fiind destinata, in special, companiilor ce solicita solutii de productivitate ridicata, sisteme de incarcare rapide si sigure, precum si un spatiu de lucru redus. Depozitarea si debitarea foilor de sticla sunt considerate operatiuni esentiale in cadrul activitatii de productie a geamului termoizolant. De asemenea, planificarea corecta a fluxului de lucru, incepand de la volumul curent si terminand cu prognozele de evolutie constituie elemente vitale pentru dezvoltarea unei productii flexibile si fara blocaje. Modelul Turomas Rubi 303VA raspunde in mod optim tuturor acestor cerinte.
 
Fiabilitate maxima si slefuire perimetrala a sticlei cu acoperiri speciale
Echipamentul prezinta o viteza maxima de 210 m/min, acceleratia plasandu-se la valoarea de 15 m/s2. Grosimea sticlei procesate poate fi cuprinsa intre 2 mm si 25 mm, toleranta de taiere fiind de 0,15 mm. Transmisia este realizata printr-un sistem rectificat de pinion-cremaliera si ghidaje liniare, pentru a asigura o precizie a deplasarii pe ambele axe. Structura metalica a utilajului include profile debitate cu laser si formate pe masina de ambutisare, prezentand un numar minim de cordoane de sudura si garantand, astfel, un grad mare de stabilitate si precizie a operatiunilor efectuate. Masa este echipata cu motoare electrice de ultima generatie, fara perii, marca Lenze. Blatul este realizat din aluminiu, fiind acoperit cu o placa fenolica rectificata in plan, peste care este lipita o pasla sintetica. Astfel, suprafata de lucru a mesei este deosebit de rezistenta la impactul mecanic, deformari, solventi, acizi, umiditate si vapori de apa. Incarcarea folilor de sticla se realizeaza cu ajutorul unor brate rabatabile actionate hidraulic, dotate cu ventuze si protectie la separarea elementelor din sticla. Pozitionarea materialului se efectueaza automat, iar sistemul de rupere este in puncte. Taierea este realizata prin intermediul unui cap dublu de tip revolver, cu un rezervor dublu de ulei. Slefuirea marginilor este posibila pentru vitrajele de tip Low-E si pelicule speciale, protejate cu EasyPro sau TPF. Alumni asigura serviciile de proiectare, vanzare, instalare, mentenanta si asistenta tehnica 24 de ore/zi, 365 zile/an.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12867
12867 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK