Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 23 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - VBH: Solutii inovatoare din gama greenteQ
VBH: Solutii inovatoare din gama greenteQ
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 27 Feb 2015 19:49
Climate Conformal System, de la VBH, agreat de Institutul pentru tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim, este un concept unic, care permite schimbarea ferestrei in timp util, fara utilizarea de tencuieli interioare suplimentare. Acesta este universal utilizabil si, prin posibilitatile multiple pe care le ofera, asigura un rezultat perfect. Climate Conformal System se aplica printr-un montaj simplu, prin asamblarea a doar patru elemente, respectiv: greenteQ profil Climate Conformal, greenteQ MS adeziv polymer alb, greenteQ surub de montaj FH si greenteQ surub de montaj CH, la care se adauga, optional, greenteQ banda montaj Vario 3. Cele trei modalitati de aplicare (standard, in exterior sau sub toc) se realizeaza intr-un timp foarte scurt, fiind alese la recomandarea montatorilor sau arhitectilor. Zidaria se conecteaza cu bariera termica intr-un mod optim, sistemul incadrat in clasa antifoc B1 avand un coeficient de transfer termic de 0,04 W/mk.
 
Profilul GreenteQ are excelente caracteristici de izolare
 
Un alt produs din aceasta gama, promovat de compania VBH, este reprezentat de profilul de izolare sub prag greenteQ. Produsul are excelente caracteristici de izolare termica, precum si rezistenta sporita la umiditatea din aer si contactul cu apa. Capatul profilului in coada de randunica permite imbinarea usoara, fara a genera pierderi de material, aceasta realizandu-se conform normelor EN204/ D4. Totodata, lipirea furnirului se face conform IW67, ceea ce confera izolantului o rezistenta sporita la umiditatea din aer si la contactul cu apa.
 
Noul maner greenteQ Senso, o solutie revolutionara
 
Noul maner pentru ferestre greenteQ Senso, lansat in aceeasi serie de VBH, revolutioneaza tehnica de profil prin integrarea alarmei si a functiunii climatice. Aceasta tehnologie este o solutie simpla si sigura pentru fereastra, care nu necesita utilizarea de fitinguri suplimentare pe cadru sau in casa, avand, astfel, un montaj discret. Usor de manipulat sau de inlocuit, produsul are un design atractiv si poate fi utilizat individual la cladirile noi sau la cele renovate. Montajul se face independent, fara sa fie necesare fire sau legaturi aditionale, prinderea realizandu-se in patru colturi pentru o pozitionare precisa. Astfel, instalarea manerului greenteQ Senso se poate realiza foarte simplu, in doar trei pasi. La livrare, se introduce bateria in locasul profilului ferestrei, urmand ca, in cateva momente, manerul sa se calibreze singur si sa fie gata de functionare. In etapa a doua, se inchide pur si simplu manerul, iar alarma de 115 dB este deja activata. Cel de-al treilea pas face referire la functia climatica a manerului, care, prin lumina incandescenta a ledului de culoare rosie aflat pe una dintre partile sale, avertizeaza utilizatorul daca temperatura camerei atinge un nivel critic si daca umiditatea crescuta din incapere poate sa aduca daune. Problemele se rezolva prin simpla deschidere a cercevelei si inchiderea sa dupa 10 minute. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare                
 
13003 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK