Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 25 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - PREMIUL EURO-FEREASTRA: ADF Prod
PREMIUL EURO-FEREASTRA: ADF Prod
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 16:23
In 2014, compania ADF Prod aniverseaza 20 de ani de prezenta in domeniul executiei de tamplarie termoizolanta. Linia de productie a ansamblurilor din PVC si a geamului termoizolant este complet automatizata, incluzand utilajele de la Rapid-Urban, Lisec si Intermac. Majorarea capacitatii de productie pana la nivelul de 150 u.f./zi a permis implicarea in activitati de export, care se deruleaza in Franta, Austria, Belgia, Italia etc., insumand, in 2013, aproximativ 35% din productie. Urmatorul proiect de dezvoltare consta in mutarea activitatii in spatii mai mari, acesta urmand a fi realizat imediat ce va fi remarcata o imbunatatire a situatiei pe piata de profil. ADF se orienteaza catre producerea de tamplarie de inalta calitate, cum ar fi Fereastra ADF PREMIUM (seria STREAMLINE 76 clasa A) și Fereastra ADF EXCLUSIV (seria BLUEVOLUTION 92MD clasa A), ansamblurile respective fiind predominante in vanzari. Totodata, firma s-a implicat in distributia de rulouri MCA si accesorii. Pentru anul 2014 este vizata majorarea cifrei de afaceri cu 10%.
 
***
 
Foto: Florin Luca, director executiv, ADF Prod
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din PVC
 
Distinctia a fost acordata companiei ADF Prod pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
 
12942 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK