Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Al Promt
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Al Promt
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 26 Mai 2014 16:41
Infiintata in anul 1993, compania Al Promt - Constanta realizeaza, in prezent, aproximativ 20.000 mp/an de pereti cortina, fatade ventilate si tamplarie termoizolanta, lucrand intr-un singur schimb. Printre cele mai importante proiecte in care s-a implicat de-a lungul timpului, se afla obiective reprezentative pentru municipiile Bucuresti (cladirile Sky Tower, Premium Plaza, Avangarde Office, Metropolis Center, hotel Cismigiu) si Constanta (Expo Pavilion, GMB Office, DDN-Celco Office si hotel Central). Firma colaboreaza, in egala masura, cu investitori din sectoarele public si privat, castigandu-si un renume in domeniu prin stabilirea de parteneriate durabile si prin acordarea unei atentii deosebite tuturor detaliilor proiectelor. Pe segmentul principal de activitate, Al Promt lucreaza cu furnizorii Schüco si Jansen, deruland, totodata, si operatiuni de executie a ansamblurilor din PVC. Detinand importante certificari de calitate pe toate segmentele de activitate, compania asigura beneficiarilor o gama extinsa de servicii, dintre care se disting cele de proiectare, transport, montaj, service si mentenanta. In cadrul halei de productie cu o suprafata de 2.000 mp pe care o detine in Constanta, sunt operationale trei linii de productie, realizandu-se fatade tip element, pereti cortina, usi si ferestre.
 
***
 
Foto: Daniel Stan, reprezentant, Al Promt
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Tamplarie din aluminiu & Fatade  
 
Distinctia a fost acordata companiei Al Promt pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK