Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Bau Handler Group
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Bau Handler Group
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Cosmin Dincu 26 Mai 2014 14:18
Activa pe segmentul distributiei de feronerie si accesorii pentru tamplaria termoizolanta, compania Bau Handler Group, din Satu Mare, constituie unul dintre cei mai importanti furnizori din zona de nord-vest a tarii. In oferta firmei sunt disponibile elemente de feronerie pentru ferestre (marcile Maco Multi Matic si Vorne), seturi pentru usi (Maco, Euro-Elzett, Vorne si Verofer) si pentru modele culisante (Maco si Siegenia). In domeniul accesoriilor sunt comercializate balamale pentru usi (Maco, T-Line, Dr. Hahn si Simonswerk), paneluri din PVC si HPL (marca Pentomax), sisteme de fixare Heicko, spume si siliconi Tytan, manere pentru usi/ferestre (Hoppe, Verofer si Medos), sisteme de aerisire (Aereco si Renson), balamale cilindrice Otlav, lacrimare din aluminiu RBB Aluminium, amortizoare si deschideri la distanta manuale si electrice Geze, glafuri din PVC si aluminiu, cilindri pentru usi (Verofer, BKS, Kaba Elzett), feronerie pentru usi antipanica etc. In ceea ce priveste structura vanzarilor, ambele categorii sortimentale (feronerie si accesorii) au contributii egale la realizarea cifrei de afaceri, aria de distributie fiind extinsa la nivel national. Operatiunile comerciale se efectueaza, in consecinta, atat prin livrari directe, cat si prin intermediul parteneriatelor cu firme de transport.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei Bau Handler Group pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK