Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - PREMIUL EURO-FEREASTRA: SKS Stakusit
PREMIUL EURO-FEREASTRA: SKS Stakusit
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 23 Mai 2014 14:46
Firma SKS Stakusit, din Brasov, pune la dispozitia beneficiarilor autohtoni o gama completa de produse din categoria tehnicii de umbrire instalate la interior/ exterior, respectiv rulouri suprapuse, marchize, storuri si jaluzele exterioare, precum si alte elemente interioare, cum ar fi roletele antiorbire etc. Firma este reprezentanta autorizata a companiei SKS - Germania, membra a grupului austriac Hella. Livrarile societatii se desfasoara la nivel national atat in mod direct, cat si prin dealeri, clientii firmei avand la dispozitie inclusiv o gama completa de servicii auxiliare. Compania dispune de o hala de productie cu o suprafata de 2.000 mp, inaugurata in 2011 la Brasov in urma unei investitii de circa un milion de euro. Utilajele folosite in fabricatie sunt marca Graule, cu o capacitate de procesare de 150 rulouri finite/ zi. Rulourile suprapuse reprezinta principala categorie de sisteme furnizate (70% din vanzari). Produsele SKS sunt consacrate deja in Romania, SKS Stakusit Ro avand o experienta de 16 ani pe piata locala ca importator si distribuitor.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Usi de garaj & Sisteme de umbrire
 
Distinctia a fost acordata companiei SKS Stakusit pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
 
12994 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK