Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 23 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - TROFEUL EURO-FEREASTRA: Klaes Romania
TROFEUL EURO-FEREASTRA: Klaes Romania
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:09
Horst Klaes GmbH & Co. KG domina in mod autoritar piata internationala a solutiilor software destinate gestiunii activitatii de productie si comercializare a ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Pozitia de lider international detinuta a fost castigata si consolidata gratie unei strategii care a implicat, pe langa dezvoltarea permanenta a unor solutii inovatoare pentru domeniul constructiilor, asigurarea unor servicii de inalta calitate si a unui suport complet pentru utilizatori. In cadrul Klaes, cel mai dinamic departament este reprezentat de sectia de tehnologie a informatiei (IT), intrucat la nivelul acesteia sunt transpuse in practica solicitarile venite din partea utilizatorilor, precum si ideile inovatoare ale expertilor. Astfel, sunt dezvoltate solutii integrate de software-hardware ce permit functionarea optima a unei companii moderne, specializate in productia de ferestre/usi, indiferent daca este vorba despre cerinte cu un nivel ridicat de complexitate, destinate majorarii nivelului de flexibilitate a activitatii de productie sau de solutii de tip «cloud», care asigura un grad mare de conectivitate.
***
Foto: Raoul Stefan Iovanut, administrator al Klaes Romania 
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Utilaje, Echipamente & Software
 
Distinctia a fost acordata companiei Klaes Romania pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. De asemenea, lui Horst Klaes, presedintele Horst Klaes GmbH & Co. KG – Germania i-a fost decernat un premiu pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK