Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - ISOPALROM SRL
PAGINA PERSONALIZATA

ISOPALROM SRL

ISOPALROM SRL
Adresa: Calea Sagului nr. 140A, Timisoara, Judet Timis
Telefon: 0356/434.051
Fax: 0256/249.461
Mobil: 0720-222.510
E-mail: office@isopalrom.com
Web site: www.isopalrom.com
Domenii: Sticla arhitecturala | Geam termoizolant
Descriere activitate
Distribuitor sticla si accesorii pentru industria geamului termoizolant; distribuitor autorizat GASGLASS in Romania. Depozite: Timisoara - tel.0720-222.510 Craiova - tel. 0720-222.512 Bistrita - tel. 0720-222.523
Prezentare companie/institutie
ISOPALROM: Cresterea exporturilor influenteaza pozitiv industria sticlei
 
Strategia de afaceri aplicata anul acesta de furnizorul de sticla Isopalrom este orientata, in principal, catre cresterea cotei de piata, in conditiile mentinerii calitatii produselor. In acest sens, sunt planificate investitii in modernizarea parcului auto si in perfectionarea personalului, ce vor fi sustinute financiar din resurse proprii, dar si din fonduri structurale, firma aflandu-se intr-un permanent proces de imbunatatire a activitatii. De asemenea, pentru 2014 este vizata recuperarea decalajului inregistrat in 2013, cand cifra de afaceri a firmei a consemnat un regres de aproximativ 13% fata de 2012, fiind inregistrate, astfel, venituri din exploatare in valoare de aproximativ 2,7 milioane de euro si livrari cantitative de 600.000 mp de sticla.
 
Gratiana Motrea (29 de ani)
Functia/Firma: director executiv, Isopalrom;
Experienta profesionala: 7 ani in domeniul distributiei sticlei.
 
- Prezentati oferta proprie de sisteme specifice.
- In oferta proprie este inclusa o gama diversificata de modele de vitraje pentru constructii (sticla float, Low-E, cu control solar, reflexiva, colorata in masa, laminata, de securitate etc.), pentru compartimentari interioare (sticla tratata cu acid, antiderapanta, pentru cabine de dus etc.), precum si pentru producatorii de mobilier (sticla ornamentala, oglinzi etc). De asemenea, punem la dispozitia partenerilor nostri numeroase tipuri de accesorii pentru industria geamului termoizolant (baghete, coltare, sigilanti, scule si instrumente de debitare a sticlei, dispozitive pentru masurarea concentratiei de gaz din geamul termoizolant etc.). Pentru 2014 ne-am propus sa diversificam sortimentele dedicate domeniului arhitectural (cu modele antiderapante, antizgariere, ornamente speciale pentru cabine de dus etc.) si sa promovam anumite solutii dedicate producatorilor de usi/ ferestre/ pereti cortina. Dintre acestea se remarca dispozitivele Spyglass (un instrument performant de masura a sticlei) si Gasglass Handheld (destinat testarii si declararii concentratiei de gaz inert din geamul termoizolant).
- Care sunt principalii furnizori ai firmei si cum asigurati activitatile de distributie?
- Pentru gama Gasglass, suntem distribuitor autorizat in Romania, Ungaria, Moldova, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Croatia, Slovenia, Macedonia, Grecia si Cipru. De asemenea, colaboram cu furnizori etalon din domeniu, precum Saint-Gobain Glass, Guardian, Trakya Cam, AGC, Sangalli, PPG, Pilkington, Bostik sau Profilglass. In ceea ce priveste distributia, acoperim peste 50% din suprafata tarii prin intermediul depozitelor proprii, pozitionate strategic in Timisoara, Hunedoara, Craiova si Bistrita.
- Cum se poate dezvolta sectorul national de tamplarie termoizolanta?
- In pofida involutiei bransei in 2013, suntem increzatori ca in intervalul 2014 - 2015 sectorul va avea un parcurs favorabil. Estimam ca segmentul constructiilor si cel arhitectural vor inregistra o usoara crestere atat pe fondul majorarii exporturilor de geam termoizolant, cat si datorita dezvoltarii segmentului de procesare a sticlei pentru compartimentari interioare.

ISOPALROM: The growth of the exports influences positively the glass industry
The business strategy applied this year by the glass supplier Isopalrom is focused primarily on increasing the market share, while maintaining the quality of products. In this matter, there are planned investments in the modernization of the fleet and the development of staff, which will be funded from the financial resources of the company and structural funds. Thus, the firm is being in a permanent process of improvement. Also, for 2014, the company targets to close the gap recorded in 2013 when the turnover has recorded a decline of about 13% compared to 2012.
(articol aparut in TOP-Fereastra, editia Mai 2014 )

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
12873 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK