Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Aprilie 2024
Hilti
Home
EVENIMENT: Fensterbau/Frontale isi consolideaza renumele in bransa de ferestre
Actualitatea interna Publicat de AG&F 19 Mai 2010 14:21
Editia din 2010 a targului international de tamplarie termoizolanta Fensterbau/Frontale, desfasurata la Nurnberg in intervalul 24 - 27 martie a.c., a inregistrat un succes ce a depasit estimarile organizatorilor. Avand loc in paralel cu expozitia dedicata sistemelor de ferestre din lemn (Holz-Handwerk), cele doua manifestari au reunit 1.273 de expozanti din 35 de state (din care la Fensterbau/Frontale au fost prezente 758 de companii din 33 de state ale lumii). Intregul spatiu expozitional a fost ocupat, iar numarul vizitatorilor a depasit - la fel ca si la editia din 2008 - pragul de 100.000 de persoane. Toate acestea confirma faptul ca evenimentul ramane cel mai reprezentativ din bransa, fiind - in acelasi timp - un prilej potrivit pentru prezentarea inovatiilor si noutatilor in materie de sisteme. Un alt aspect care merita mentionat este acela ca multe companii din afara granitelor Germaniei au optat pentru acest tip de promovare, la targ fiind prezente inclusiv trei firme din Romania. Numarul specialistilor care au trecut pragul NurnbergMesse a depasit media de 30.000 de vizitatori pe zi, in intervalul de maxima audienta a targului. Statisticile oficiale indica faptul ca 90% dintre persoanele intervievate - reprezentanti ai companiilor expozante - au declarat ca sunt multumite de feedback-ul primit din partea potentialilor beneficiari, in vreme ce peste 65% dintre acestia au calificat contactele avute ca fiind de o calitate foarte buna. Un procent impresionant de expozanti (circa 97%) au afirmat ca toate obiectivele propuse au fost atinse in totalitate, in vreme ce 90% dintre acestia au pus bazele unor noi relatii de afaceri. Interesant mai este si faptul ca 43% dintre firmele prezente la Fensterbau/Frontale au reusit sa realizeze vanzari directe pe parcursul celor patru zile, in vreme ce 90% spera sa livreze produse pe baza intelegerilor stabilite in cadrul intalnirilor de la standuri.
Holz-Handwerz, traditie, stabilitate si potential
Desi amploarea Holz-Handwerk nu s-a ridicat la nivelul celei a Fensterbau/Frontale, la manifestarea dedicata industriei lemnului au participat 515 companii, din 17 state, cei mai multi expozanti provenind din Germania, Austria si Italia. Aproape toti participantii au prezentat noutati absolute, 87% dintre standuri fiind vizitate de parteneri si potentiali clienti din Austria, Italia, Franta, Olanda, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia si tari ale Europei de Est si de Nord-Est. In ceea ii priveste pe beneficiari, doua treimi dintre acestia au fost producatori de tamplarie din lemn stratificat, 12% furnizori de sisteme si 25% comercianti. Aproape 60% au declarat ca targul reprezinta singurul eveniment de acest tip la care participa. De asemenea, 80% dintre vizitatori au o pozitie decizionala in cadrul companiei proprii, in vreme ce o treime sustin ca pot influenta procesul de achizitii. Rolf Knoll, seful diviziei de utilaje destinate prelucrarii lemnului din cadrul patronatului german al echipamentelor pentru constructii (VDMA) a subliniat faptul ca, daca se iau in considerare celelalte evenimente internationale similare, se poate constata cu usurinta ca Holz-Handwerk reprezinta un simbol al continuitatii si stabilitatii, constituind un partener de incredere in actualele conditii de recesiune. Sectorul de activitate al prelucrarii lemnului are un potential urias, numarandu-se printre cele mai favorizate domenii pe termen mediu si lung. Dat fiind faptul ca materia prima folosita prezinta toate caracteristicile de sustenabilitate impuse de noua legislatie internationala, se va ajunge in curand la sporirea accentuata a impactului pe piata de profil a modelelor realizate din lemn stratificat, iar o contributie certa la succes va fi exercitata si de performanta utilajelor folosite pentru prelucrare". In cadrul articolului publicat in editia lunii mai-iunie 2010 a revistei Fereastra, sunt prezentate opinii ale unor expozanti la Fensterbau/Frontale care deruleaza o intensa activitate de productie/comercializare inclusiv pe piata din Romania.
***
Pentru dezvoltarea si eficientizarea activitatii, compania dumneavoastra trebuie sa aiba acces permanent la noile informatii sintetice cu privire la evolutia sectorului propriu de activitate. Redactia Agenda Constructiilor & Fereastra publica in fiecare editie analize sectoriale ce includ opinii ale operatorilor, comentarii, tabele si diagrame referitoare la evolutia pietei in intervalul 2009-2010 si estimari referitoare la perspectivele acesteia. Pentru exemplificare, va rugam sa accesati varianta demonstrativa: click aici!  
Pentru a receptiona datele in format complet va invitam sa transmiteti talonul de abonare completat la: tel./fax: 021/336.04.16/17; e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pentru oferta de abonare click aici!
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left