Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DRUPANEL: Panoul ornamental pentru usi asigura un design deosebit
DRUPANEL: Panoul ornamental pentru usi asigura un design deosebit
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 15 Iul 2010 19:07
Panoul ornamental tip Drupanel reprezinta un produs destinat umplerii golului unei usi confectionate din profile de PVC sau aluminiu. Aceste panouri pot fi folosite atat la exterior, cat si la interior, constituind o alternativa la usile ce sunt executate cu diverse profile in forma literei T la diferite unghiuri. Panelul ornamental este calea cea mai simpla de a inlocui usa clasica de intrare tip "termopan", unde - pentru a obtine o usa cu design deosebit - sunt necesare mai multe faze tehnologice, utilaje adecvate, precum si personal calificat. In promotia anului 2010 se afla modelele de panouri ornamentale Vera, Rebeca 3L si Rebeca 3.        
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left