Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN: GECCO 4, un dispozitiv de ventilatie inteligent
GEALAN: GECCO 4, un dispozitiv de ventilatie inteligent
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 23 Feb 2010 00:00
Gealan, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi prezinta cel mai nou dispozitiv automat de ventilatie, GECCO 4. Noul GECCO 4 este un accesoriu independent, care poate fi montat cu efort si costuri minime. Dispozitivul de ventilatie are un rol important in pastrarea unui microclimat placut in incapere, permitand mentinerea unui echilibru al umiditatii si temperaturii. Dispozitivul de ventilatie GECCO previne astfel aparitia ciupercilor si a mucegaiului, eliminand formarea curentului.


Pentru comunicatul in format complet click aici!
 
Redactia Fereastra editeaza trimestrial analize referitoare la importul de profile din PVC, profile din aluminiu, sisteme de feronerie, sticla arhitecturala si alte categorii de produse. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left