Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - NUSCO: Colectia de usi Hello Kitty disponibila si in Romania
NUSCO: Colectia de usi Hello Kitty disponibila si in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 02 Aug 2010 11:51
Grupul italian Nusco, lanseaza in premiera mondiala colectia de usi de interior Hello Kitty, disponibila si in Romania. Hello Kitty, popularul personajul desenat japonez, devine protagonistul unei colectii originale de usi de interior produse de Grup Nusco. Conceptul inedit al acestei game ii apartine designerului grupului italian, Matilde Durante. In urma unui acord cu firma japoneza Sanrio, care detine dreptul de proprietate al celebrului brand, Grup Nusco a creat si produs in premiera mondiala usile inspirate de personajul indragit la nivel mondial, care le ofera acum pasionatilor posibilitatea de a integra iconul preferat si in designul interior.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left