Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Actualitatea interna
CONSTRUCT EXPO: Dualsoft expune programele WinArhi si WinGlass
Actualitatea interna Publicat de AG&F 23 Apr 2003 11:30
Infiintata in anul 2001, compania "Dualsoft" SRL din Timisoara este specializata in realizarea de programe pentru executia de tamplarie din PVC si aluminiu. Firma va prezenta la "Construct Expo" 2003 primul soft romanesc pentru constructia de ferestre. "Oferta noastra include programele WinArhi pentru constructia ferestrelor si WinGlass pentru productia de geam termoizolant. La aceasta editie a manifestarii vom lansa cea de-a treia versiune a programului. Ca noutate, se ofera posibilitatea de editare a machetelor de rapoarte si crearea unora noi. Aceasta inseamna ca fiecare producator in parte va putea sa-si personalizeze integral toate rapoartele listate de program. Pot fi editate rapoarte specifice standardelor ISO si oferte diferite de ale concurentei. De asemenea, va fi prezentat in premiera programul WinGlass pentru optimizarea debitarii foilor de geam si alte materiale de forma plana", a declarat pentru FEREASTRA domnul Vladimir Peta, director general al "Dualsoft". "In prezent, sunt peste 100 de producatori de tamplarie care folosesc programul nostru. Softul este destinat firmelor mici si mijlocii, avand urmatoarele facilitati: constructie si ofertare de tamplarie (inclusiv ferestre cu unghiuri, bolte si sprosuri), rapoarte, dimensiuni de debitare, optimizarea debitarii cu gestiunea resturilor si a stocului de materiale, comanda numerica a utilajelor. Alte versiuni sunt in curs de dezvoltare, urmand a fi lansate pe piata in a doua jumatate a anului curent. Softul este intuitiv si usor de utilizat, fiind conceput integral pe platforma Windows", a adaugat domnul Peta.

Compania va lansa programul pentru productia de rulouri
Planul de dezvoltare al programului pentru 2003 include module de gestiune a clientilor/comenzilor. De asemenea, vor fi realizate inclusiv module pentru productia de rulouri (produs in sine, consum si dimensiuni de debitare). Anul trecut, firma a inregistrat o crestere a vanzarilor de 66% fata de 2001, cand a activat doar 3 luni. "Pentru 2003 se estimeaza o scadere cu 10% fata de 2002, insa prin prezenta la "Construct Expo" poate fi schimbata substantial aceasta previziune. Obiectivele de viitor sunt reprezentate de crearea modulelor suplimentare si dezvoltarea programului prin introducerea de noi facilitati in functie de cerere", precizeaza directorul companiei. "Dualsoft" a participat ca expozant la "Construct Expo" si in anul 2002, rezultatele obtinute fiind multumitoare. Firma a incheiat contracte pe baza discutiilor purtate cu partenerii de afaceri in cadrul expozitiei. La editia din 2003, "Dualsoft" expune in pavilionul 16-17, stand P-15. Informatii suplimentare pot fi obtinute direct la telefon 0721-260.948.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza