Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Actualitatea interna
Dualsoft a elaborat noua versiune WinArhi 3.4
Actualitatea interna Publicat de AG&F 05 Iul 2005 11:30
La Construct Expo 2005, compania DualSoft a prezentat cea mai recenta versiune software WinArhi 3.4 (varianta beta), care va fi disponibila producatorilor de tamplarie incepand cu luna august a.c. "Acest program ofera noi facilitati de lucru celor din bransa, fiind util atat inginerilor proiectanti, cat si personalului din departamentele de marketing. Noutatea aplicatiei consta in faptul ca s-a reconceput modul de editare a ferestrelor, iar dealerii fabricantilor de tamplarie pot sa-si configureze singuri montajul (pana acum aceasta operatie se efectua doar de catre executant). Totodata, s-a introdus un modul de statistica si diverse optiuni pentru partea de productie. Software-ul WinGlass pentru optimizarea executiei geamului termoizolant contine un algoritm mult imbunatatit. Pentru intervalul urmator se preconizeaza crearea de module adaptate exigentelor ce apar pe acest segment de piata, aflat in continua extindere", a declarat Vladimir Peta-Velin, director general al societatii.

Societatea are peste 450 de parteneri
DualSoft a fost prezenta la patru editii consecutive ale Construct Expo, rezultatul acestei participari fiind concretizat prin cresterea gradului de notorietate a firmei si dezvoltarea relatiilor de afaceri cu producatorii de tamplarie termoizolanta. "Unii dintre cei mai importanti furnizori de sisteme, precum Profine Romania, Gealan Romania, Salamander, Spectus si Aluplast, au devenit parteneri DualSoft si contribuie cu peste 50% la cifra de afaceri a societatii noastre. Avem mai mult de 450 de parteneri la nivel national (peste 1.200 de licente acordate), care au implementat programe ce permit coordonarea on-line a utilajelor si transmiterea automata a comenzilor de la punctele de lucru catre unitatea de productie", a incheiat managerul firmei.

***

Infiintata in anul 2001, DualSoft ofera software specializat pentru producatorii de ferestre si usi din PVC/aluminiu. In 2004, societatea si-a dublat valoarea vanzarilor in raport cu anul 2003, realizand venituri de 0,12 milioane de euro pe segmentul fabricantilor de tamplarie si 0,18 milioane de euro pe cel al furnizorilor de sisteme de profile. Pentru acest an se estimeaza o majorare cu 30% a cifrei de afaceri si multiplicarea numarului de licente (la inca 100 de companii). Informatii suplimentare, la www.dualsoft.ro si in editia mai a revistei FEREASTRA.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza