Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna
Feronerie oscilobatanta si osciloglisanta, de la WINKHAUS Romania
Actualitatea interna Publicat de AG&F 03 Apr 2008 12:30
Principalul domeniu de activitate al companiei Winkahaus Romania consta in distributia de feronerie pentru producatorii de ferestre si usi termoizolante. "Principalele sisteme livrate de subsidiara Winkhaus din tara noastra sunt reprezentate de elementele pentru deschidere oscilobatanta, care inglobeaza solutii tehnice inovatoare. Aceste sortimente, impreuna cu cele osciloglisante, sunt tot mai solicitate de catre beneficiari, avand un raport optim calitate/pret. Anul trecut, 60% din comenzile totale au fost constituite de cele ce vizeaza achizitia feroneriei oscilobatante pentru ferestre, circa 20% fiind ponderea seturilor pentru usi. Firma noastra promoveaza si componente autoPilot Comfort, care asigura posibilitatea aerisirii constante a incaperilor, fara a diminua gradul de siguranta a intregului ansamblu. In perioada urmatoare, ne-am propus, ca strategie primordiala, consolidarea retelei de dealeri, pentru a obtine o cota de 20% din piata autohtona de feronerie, iar pe termen lung vizam primele pozitii din bransa. Sectorul propriu de activitate a inregistrat, in ultimii ani, o dezvoltare semnificativa, oferta Winkhaus fiind conceputa astfel incat sa indeplineasca toate exigentele beneficiarilor", au declarat oficialii Winkhaus Romania.

***

Concernul Winkhaus se situeaza printre cei mai importanti producatori internationali de feronerie atat din punct de vedere al cifrei de afaceri, cat si din perspectiva volumului livrarilor. In prezent, holdingul integreaza activitatea a 17 firme din intreaga lume, cu peste 2.200 de angajati, vanzarile din 2007 depasind 320 de milioane de euro. Grupul german aloca permanent resurse financiare in vederea dezvoltarii, investitiile planificate pentru urmatorii ani fiind de peste 100 de milioane de euro. Pentru 2008, filiala din tara noastra estimeaza o majorare cu 80% a cifrei de afaceri, in comparatie cu nivelul consemnat in 2007. Societatea Winkhaus Romania, cu sediul administrativ si depozitul central in Bucuresti, este coordonata de Winkhaus Austria (companie care se ocupa de managementul subsidiarelor din 15 tari europene). Informatii suplimentare, la www.winkhaus.ro (Dora Mirita)
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK