Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Februarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Actualitatea interna
ICLA LACURI SI VOPSELE a livrat peste 300 tone de materiale de finisare
Actualitatea interna Publicat de AG&F 27 Mar 2008 11:30
Compania ICLA Lacuri si Vopsele - Bucuresti si-a dezvoltat rapid reteaua de distributie, reusind sa efectueze livrari pentru parteneri din toate zonele tarii. De asemenea, deruleaza operatiuni de export in Republica Moldova, prin intermediul unei firme colaboratoare. Comercializarea directa (din cadrul depozitului propriu) se realizeaza intr-un ritm de 5 tone de materiale/luna (lacuri, impregananti, grunduri sau sisteme de izolare) pentru produsele destinate, in special, finisarii ansamblurilor de tamplarie din lemn (diferenta o constituie materiale utilizate in industria de mobilier). La fiecare strat aplicat, consumul de impregnant (opac sau transparent) este de 150-180 g/mp, cel de grund fiind de 180-200 g/mp. Se pot obtine nuante din paletele RAL si NCS, insa majoritatea beneficiarilor prefera sistemele care evidentiaza structura lemnului, in nuante de cires, stejar, nuc sau venge. "Producatorii din Romania nu realizeaza materiale doar pentru industria lemnului, majoritatea firmelor locale (Policolor, Azur, Kober) incepand sa se orienteze catre alte domenii cu potential, mai ales ca sa evite competitia acerba din domeniu. Printre companiile concurente, se afla atat fabricanti de vopsele, cat si distribuitori ai marcilor straine, precum: Sayerlack, ICA, Ilva, Sadolin, Becker Acroma sau Tikurrila. Principalele firme-partenere ICLA, care activeaza pe piata de tamplarie din lemn, sunt constituite de: Mimp, New Star, Doxar Grup, Magic Door, iar in domeniul mobilierului: Rostramo, Quadra, Patriot, Hora etc. Cifra de afaceri din 2007 a societatii a fost de aproximativ 3,8 milioane de lei (+10% fata de 2006), ceea ce corespunde unor vanzari de 300 tone de lacuri si vopsele. Pentru 2008 estimam o crestere a veniturilor, ca urmare a promovarii sustinute a sistemelor ecologice, disponibile din 2007", a declarat Mihaela Radu, director general al firmei.

***

Infiintata in anul 1999, compania ICLA este importator de lacuri, vopsele si coloranti tip Akzo Nobel, comercializand si sisteme de finisare sub marca proprie. Compania ofera servicii de asistenta tehnica, in vederea utilizarii materialelor de protectie a suprafetei lemnului. Informatii suplimentare, la www.icla.ro (Simona Ene)
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
athena_370px
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
SISECAM
2020-video-C_
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE