Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Actualitatea interna
INTERCOM TOPAZ promoveaza sisteme din PVC Windoline
Actualitatea interna Publicat de AG&F 30 Aug 2005 11:30
Intercom Topaz, din Constanta, este specializata in distributia sistemelor de profile PVC Windoline si aluminiu Bi-Al, oferind totodata o gama completa de accesorii pentru executia tamplariei termoizolante. "In zona Dobrogei, cele mai solicitate profile extrudate de Bi-Al sunt reprezentate de seriile Aldox si Bi-Al Eco (cu bariera termica), pentru ferestre/usi standard, glisante si fatade cortina. Incepand cu anul 2004, suntem unic importator al profilelor PVC Windoline, cu trei si patru camere (in variante alb, stejar si mahon, iar la comanda - disponibile in orice culoare), pe viitor urmand sa fie promovate inclusiv sortimente pentacamerale, finisate in aceleasi nuante. Recent am devenit importator direct de accesorii, comercializand astfel o varietate de produse cu un raport optim calitate/pret. Perspectiva integrarii in UE se reflecta pozitiv asupra activitatii Intercom Topaz, insa concurenta neloiala, dublata de lipsa specializarii personalului, constituie principalele dificultati intampinate in domeniu", a declarat Mirela Yazgan, director general al societatii.

***

Sistemele Windoline se incadreaza in clasa A, avand o grosime a peretelui exterior de 2,8 - 3 mm, si detin agremente tehnice interne si certificate internationale, conform SR EN 12608, respectiv ISO 9001:2000. Intercom Topaz are 20 de angajati, reteaua comerciala a societatii fiind extinsa in judetele Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Dambovita, Dolj, Hunedoara, Iasi, Prahova, Suceava, Timis si Tulcea. Informatii suplimentare, la www.windoline.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE