Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna
NOU: Sunt disponibile date cu privire la principalii 500 de antreprenori din Romania
Actualitatea interna Publicat de AG&F 04 Oct 2010 16:27
Sectiunea de noutati editoriale a portalului www.agendaconstructiilor.ro integreaza, ca noutate, lista principalilor 500 de antreprenori din ramura de constructii, prezenti in anul 2010 pe piata de profil, la nivel national. Documentul cuprinde informatii cu privire la cele mai importante companii specializate in antreprenoriat si constructii civile/industriale care deruleaza lucrari la proiecte situate in toata tara. Partenerii acestora, precum si managerii firmelor din bransa (din ramura de constructii sau din domeniile conexe, subantreprenori, proiectanti, arhitecti, investitori, potentiali beneficiari etc.) pot consulta date actualizate si au la dispozitii criterii de cautare/identificare in functie de CUI, localitate, judet, adresa, telefon, fax, e-mail, website, persoana de contact, cifra de afaceri exprimata in lei sau in euro (din anii 2008 si 2009), raport de crestere/scadere a veniturilor etc. Centralizand informatiile din tabel, se poate observa faptul ca incasarile antreprenorilor de constructii - care au in executie proiecte si lucrari, monitorizate de catre Serviciul InfoSantiere - obtinute in anul 2009 au scazut cu numai 11,27% fata de anul 2008, cand firmele respective au inregistrat o cifra de afaceri totala de 3,57 miliarde euro. Daca se ia in considerare ca reducerea veniturilor din intregul domeniu a fost superioara (-15,1%), firmele incluse in analiza au fost mai dinamice, reusind sa traverseze cu bine perioada de recesiune. Din totalul celor 500 de companii, 25% reprezinta firme ce au sediul social in zona Bucuresti - Ilfov, respectiv mai mult de 130 de societati. Acestea au obtinut in anul 2009 o cifra de afaceri de 1,49 miliarde euro, adica 46,5% din volumul total (insumand 3,2 miliarde euro), ceea ce arata ca au contractat lucrari cu o valoare adaugata mare, in comparatie cu firmele ce activeaza in alte regiuni ale tarii.
***
In perspectiva incheierii de parteneriate pentru efectuarea de livrari de materiale, tehnologii si servicii specifice, precum si pentru a analiza situatia pietei nationale a antreprenorilor (inclusiv din perspectiva conditiilor concurentiale), documentul intitulat "Lista cu principalii 500 de antreprenori de constructii 2010" ofera posibilitatea consultarii – in orice moment – a informatiilor despre firme. Acestea includ date de contact actualizate referitoare la adresa, telefon, e-mail, website, persoana de contact, cifra de afaceri pe anii 2008 si 2009 etc., care au fost extrase din Serviciul Proiecte si Cereri de Materiale ce furnizeaza informatii complete despre noile proiecte, santiere, lucrari de constructii si instalatii, respectiv solicitari de cereri de sisteme utilizate la edificarea imobilelor. Pentru mai multe informatii, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK