Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 05 Iulie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna
Prolemn Practika Super Eco - usi de interior la un pret competitiv
Actualitatea interna Publicat de AG&F 28 Iun 2005 12:30
La a XII-a editie a targului international Construct Expo din Bucuresti, Prolemn - Reghin a expus o gama variata de usi, dintre care se disting sortimentele Anatolia, Aspendos si Perge. "La standul companiei au fost prezentate o multitudine de produse, cele mai noi variante fiind constituite de usile pentru interior Practika, la un pret de numai 28 de euro. Structura este alcatuita din placaj incadrat intr-un toc de cherestea din esente de rasinoase, iar produsul finit include trei balamale si broasca. Practika este usor de instalat si poate fi comandata la diferite dimensiuni si texturi. Modelul Super Eco are doua fete de usa, iar dupa vopsire linia de imbinare a acestora nu este vizibila", a declarat Mehmet Ilhan, director de vanzari al Prolemn.

Livrari de 50 de milioane de euro
Societatea Prolemn a participat pentru a cincea oara la Construct Expo, rezultatele acestei prezente fiind concretizate printr-un numar mai mare de clienti si, implicit, prin incheierea de contracte cu parteneri interni/externi. "Strategia noastra presupune extinderea permanenta a retelei de distributie, concomitent cu cresterea capacitatii de productie. In prezent, exportul reprezinta 80% din vanzari, iar fondurile alocate pentru dezvoltare (utilaje si logistica) insumeaza 20 milioane de euro. Preconizam ca, in 2005, vom realiza vanzari de peste 50 de milioane de euro, iar capacitatea proprie de fabricatie ar putea depasi 1,3 milioane fete usi/luna, respectiv 1.500 mc de placaj, 1.000 mc de panel si 800 mc de panouri masive din lemn", a incheiat managerul firmei.

***

Compania Prolemn este unul dintre cei mai importanti producatori de tamplarie din lemn stratificat care activeaza pe piata autohtona. Infiintata in anul 1998, societatea are 1.300 de angajati si dispune de retea proprie de dealeri la nivel national. Semifabricatele utilizate la executie sunt fete de usi din HDF, fiind folosit preponderent modelul Anatolia. Informatii suplimentare, la www.prolemn.ro si in editia mai a revistei Fereastra.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE