Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna
RBB Aluminium Germania se extinde pe pietele emergente
Actualitatea interna Publicat de AG&F 02 Sep 2004 12:30
Fondata in anul 1986, RBB Aluminium-Profiltechnik AG din Germania s-a lansat pe piata oferind consultanta pentru furnizorii de sisteme de profile din aluminiu si producatorii de tamplarie/fatade cortina. Odata cu evolutia cererii si diversificarea clientelei, conducerea companiei a decis demararea productiei de profile extrudate din aluminiu pentru glafuri si constructii speciale. "Ca urmare a investitiilor in dezvoltarea logisticii, putem oferi in prezent o gama larga de materiale/servicii. Astfel, la sfarsitul anului trecut, am extins capacitatea de depozitare cu peste 2.000 mp. Planul de afaceri pe termen mediu vizeaza atingerea unor venituri anuale de 25 milioane de euro, prin promovarea de noi produse si orientarea catre client. In perioada urmatoare va continua la un nivel sustinut programul propriu de cercetare pentru identificarea de noi aplicatii la profilele din aluminiu", a declarat domnul Reiner Beu, presedinte al companiei.

Oferta RBB include peste 2.000 de tipuri de profile
RBB Aluminium a dezvoltat parteneriate atat cu producatori din industria de ferestre, cat si cu clienti din sectorul de constructii/electric. Aceste relatii au permis extinderea continua a gamei de produse, care include in prezent peste 2.000 de tipuri diferite de profile. Anul acesta, RBB Aluminium si-a reinnoit certificarea calitatii in conformitate cu ISO TS 16949. Cu ocazia participarii ca expozant la Fensterbau-Frontale 2004 de la Nurnberg, compania a lansat noul catalog de prezentare si brosura "Glafuri de exterior". Intre 22 si 24 septembrie 2004 reprezentantii RBB pot fi contactati si la editia a V-a a expozitiei internationale/conferintei industriei de aluminiu de la Essen.

Imbinari izolatoare cu sistemul de capace glisante Alu
Oferta de produse RBB Aluminium-Profiltechnik AG include sisteme destinate operatiilor de finisare a tamplariei din lemn/aluminiu, glafuri exterioare din aluminiu extrudat de 40/25 mm, profile/accesorii standard pentru lacrimare si praguri de usi etc. Departamentul propriu de cercetare a lansat recent noile imbinari izolatoare cu sistemul de capace glisante Alu. Aceasta constructie "de colt" ofera etansare la apa/izolare termica suplimentara, producatorii de tamplarie avand astfel la dispozitie o solutie optima de glafuri si garnituri. "Compania noastra isi continua expansiunea pe pietele emergente din Europa Centrala si de Est, intre prioritati aflandu-se cresterea gradului de consultanta acordata partenerilor si promovarea de produse de calitate", a incheiat domnul Reiner Beu. Mai multe informatii, la www.rbb-aluminium.de
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE