Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna
TERMOPLAST estimeaza o cifra de afaceri de 20 de milioane de lei
Actualitatea interna Publicat de AG&F 04 Nov 2008 12:30
Compania Termoplast, cu sediul in Cluj-Napoca, este specializata in executia/montajul de fatade cortina (acest domeniu reprezinta 36% din totalul activitatilor). Firma realizeaza - de asemenea - si ansambluri din aluminiu (34%) si PVC (30%). Peretii cortina includ profile Schuco, seriile FW 50+/FW 60+ sau Spectral (tip MB SR 50), feronerie G-U si sticla Guardian. Sistemele de prindere pot fi din elemente metalice, din otel galvanizat sau inox, modelele disponibile fiind clasice, structurale sau semistructurale. Capacitatea totala de fabricatie pentru ansamblurile metalice se situeaza la 10.000 mp/an, utilajele folosite in procesul de productie fiind Rapid si Wegoma. Reteaua de distributie este dezvoltata atat la nivel national, cat si international (in Ungaria, Germania si Bulgaria), unul dintre principalele servicii auxiliare constand in acordarea de consultanta specializata. Incepand cu 1999, Termoplast a implementat sistemul de management integrat al calitatii ISO 9001:2000, iar in ceea ce priveste marcajul CE procedurile de obtinere a dreptului de aplicare se afla in stadiu initial. "Intrucat piata locala in cadrul careia ne desfasuram preponderent activitatea prezinta un ritm sustinut de expansiune, preconizam, pentru 2008, obtinerea unei cifre totale de afaceri de 20 de milioane de lei. In 2007 am realizat venituri in valoare de aproximativ 13,6 milioane de lei, fapt care ne-a permis sa demaram un important proiect de investitii, materializat prin constructia unei hale de productie destinate fabricatiei de tamplarie din profile de otel marca Jansen. Fondurile alocate au totalizat 1,7 milioane de lei", a declarat Stefan Kiraly, director general al societatii.

Lucrari in derulare la un hotel de patru stele
Dintre lucrarile de pe segmentul peretilor cortina, pe care firma le are in derulare, se remarca si cele executate la un hotel de patru stele, amplasat pe Calea Turzii (din Cluj-Napoca), obiectiv aflat in stadiu de executie. Termenul de finalizare a fatadei cortina si lucrarilor de placare cu materiale compozite a fost stabilit pentru luna iunie 2009, imobilul (cu 6 etaje) avand structura din beton. Pentru realizarea proiectului, Termoplast a semnat un contract in valoare de circa 1,2 milioane de euro. Compania realizeaza o alta lucrare de aceeasi valoare si la imobilul Amera Tower, din localitate. Informatii suplimentare, la www.termoplast.ro (Camelia Pantel)
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK