Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna
Usi de interior de la VOLHOVET ROM
Actualitatea interna Publicat de AG&F 11 Ian 2008 12:30
Compania Volhovet Rom, din Bucuresti, comercializeaza usi de interior din lemn stratificat (finisate cu furnir natural), fabricate de societatea Volhovet, din Federatia Rusa. "Firma noastra a fost infiintata in luna aprilie a anului 2007, avand un stand de prezentare in cadrul Sphera Building Center, precum si o retea de distributie in orase importante din tara. Cele trei game de produse disponibile pe piata romaneasca (Tecton, Clasica si Modum) includ 48 de tipuri de ansambluri. Se acorda o garantie de doi ani, specialistii Volhovet Rom prestand servicii de livrare, asamblare si montaj. Oferta proprie include, de asemenea, o gama diversa de feronerie (marcile Ozeli si Julie) si vitraje pentru usi (produse in Republica Moldova). Pentru 2008, pe fondul cresterii numarului de contracte/comenzi, preconizam ca nivelul cifrei de afaceri se va situa la cateva milioane de lei. De asemenea, la nivelul lui 2008, ne-am propus o crestere semnificativa a ariei de distributie", a declarat Valentina Zisulescu, director de vanzari al companiei.

***

Sortimentele promovate de societatea Volhovet Rom sunt fabricate la unitatea de fabricatie din Velichii Novgorod - Rusia, fiind utilizat lemn de pin, stejar clasic si argintiu, anegri, artar, nuc, visin si venghe. Principalii distribuitori ai Volhovet Rom sunt reprezentati de: Romind Exim (Bacau), Ilexim (Brasov), Maco Safety (Constanta), Eco Therm (Roman), Electronics (Valcea). Informatii suplimentare, la www.volhovet.ro (Mirela Predan)
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
COVID-19
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE