Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
VEROFER promoveaza noutati pentru producatorii de tamplarie din aluminiu, PVC si lemn
Actualitatea interna Publicat de AG&F 31 Mai 2005 11:30
La a XII-a editie a Construct Expo, firma Verofer SA, din Arad, a expus o noua gama de produse, care se adreseaza cu precadere producatorilor de tamplarie din PVC/aluminiu, ca si celor care realizeaza binale din lemn. "Oferta pentru fabricantii de ferestre/usi din PVC/aluminiu include modele noi de manere, balamale, cilindri de siguranta si broaste cu dimensiuni specifice. Pentru usile din lemn am prezentat variante moderne de manere, atat din clasa Economica, dar - mai ales - din categoria Design. O alta noutate este reprezentata prin gama proprie de cilindri, completata cu o serie dotata cu sistem anti-drilling, dezvoltat recent in colaborare cu partenerii nostri din Italia", a declarat Razvan Harlau, director comercial al Verofer SA.

Crestere a cifrei de afaceri de peste 30% in 2005
Societatea Verofer s-a aflat la a opta participare consecutiva la Construct Expo, iar in acest an a prezentat produsele sale si in cadrul altor manifestari de acest gen. "In 2005 am fost prezenti la targuri precum: Bau - Munchen, Budma - Poznan, Mosbuild - Moscova si Construma - Budapesta. Consideram ca acest tip de evenimente sunt foarte profitabile pentru afaceri, deoarece ne-au permis sa ne consolidam pozitia pe pietele pe care le deservim, precum si sa ne extindem vanzarile in alte zone. In acest context, numarul partenerilor nostri externi s-a dublat fata de sfarsitul anului 2003. Valoarea vanzarilor realizate anul trecut a depasit cu peste 30% nivelul inregistrat in 2003, veniturile totale din 2005 fiind asteptate sa creasca cu un procent cel putin similar anului 2004. Cea mai importanta contributie la ascensiunea cifrei de afaceri au avut-o produsele de top (cilindri de siguranta), care sunt tot mai apreciate in randul producatorilor de tamplarie", a incheiat oficialul societatii.

***

Compania italiana Verofer SA are ca obiect de activitate productia de feronerie pentru usi si ferestre. Principalele sisteme pe care le realizeaza sunt reprezentate prin cilindri de siguranta, manere din alama si broaste. Feroneria Verofer este apreciata de catre clientela de specialitate, iar in intervalul urmator societatea va efectua investitii importante, orientate spre cresterea functionalitatii si calitatii produselor/serviciilor. Informatii suplimentare, la www.verofer.ro si in editia mai a revistei FEREASTRA.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left