Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AKZONOBEL: A fost lansat site-ul www.interponbuildings.com
AKZONOBEL: A fost lansat site-ul www.interponbuildings.com
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 26 Apr 2012 09:16

Am lansat website-ul www.interponbuildings.com – primul site de track record dedicat vopselei pulbere pentru proiecte arhitecturale si am dori sa va invitam la un tur al acestuia. Veniti alaturi de noi pentru a face un tur virtual al Interpon Buildings si experimentati ce posibilitati va ofera vopseaua noastra pulbere. Interpon Buildings este o inovatie, deoarece va prezinta peste 300 de proiecte arhitecturale toate protejate cu ajutorul vopselei noastre Interpon.

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Fereastra asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
2020-video-C_
rehau
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft
deceunink_2020

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE