Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - URBAN: Reducerea costurilor si etansarea perfecta numai cu ISO BLOCO One
URBAN: Reducerea costurilor si etansarea perfecta numai cu ISO BLOCO One
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 24 Feb 2011 14:30
URBAN C&O va prezinta singura solutie de pe piata pentru etansarea 100 % a ferestrelor si usilor: ISO BLOCO One – banda precomprimata multifunctionala pentru etansarea rosturilor. Obtineti acum costuri semnificativ mai avantajoase, reducand timpul de montaj si realizand totodata un montaj facil, curat si perfect estetic. In final veti avea o lucrare de calitate exceptionala, un client pe deplin multumit, iar constructorii nu vor mai avea motive de repros pentru ca montajul va fi absolut impecabil. Aceasta banda “all-in-one” actioneaza pe 3 nivele principale de etansare, fiind produsul ideal datorita fiabilitatii, simplitatii in utilizare si rapiditatii cu care se pot etansa ferestrele si usile. ISO BLOCO One surclaseaza toate modalitatile conventionale de etansare existente pe piata, dovedind o superioritate neta la nivelul tuturor caracteristicilor tehnice. Pentru mai multe detalii accesati si site-ul nostru de vanzari online: www.germanprofitools.ro.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft
DECEUNINCK

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE