Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - INDEX COMPANII - 4 TECH SRL
PAGINA PERSONALIZATA


4 TECH SRL

4 TECH SRL

Adresa: Str. Budiului nr. 34, Targu Mures, Judet Mures
Telefon: 0265/221.001
Fax: 0265/221.001
E-mail: office@profipanel.ro; office@4tech.ro
Web site: www.profipanel.ro
Domenii: Usi de interior | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Compania 4 Tech- activă în domeniul panelurilor sub marca Profi panel.
Prezentare companie/institutie
4 TECH a incheiat anul 2018 cu o crestere de peste 10% a vanzarilor
 
 
 
 
 
 
Trozner Szilard Ferenc (43 de ani)
Functia/Firma: General Manager, 4 Tech;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Principalele proiecte de investitii planificate pe termen scurt de managementul companiei 4 Tech, din Targu Mures, sunt reprezentate de achizitia de utilaje pentru productia de paneluri ornamentale si usi cu paneluri ornamentale, precum si de extinderea ariei de distributie. Mai exact, este vorba despre initierea de operatiuni de distributie in marile retele de tip DIY. In prezent, dupa cum precizeaza Trozner Szilard Ferenc, General Manager in cadrul firmei, livrarile se realizeaza prin intermediul unei retele de 30 de parteneri si la export.
 
- In ce zone ajung produsele dumneavoastra si cum au evoluat, in ultimul timp, conditiile segmentului specific?
- Acoperim intreg teritoriul Romaniei, iar peste 50% din distributia firmei reprezinta cota vanzarilor efectuate peste hotare. Nivelul livrarilor externe este in permanenta crestere, avand in vedere ca piata interna se restrange continuu.
- Care sunt principalele produse incluse in gama sortimentala a firmei?
- In calitate de reprezentanti autohtoni pe piata nationala ai producatorului britanic GBW Performance, in al carui portofoliu se afla marca de paneluri Profipanel, promovam paneluri ornamentale pentru usi de intrare din PVC, aluminiu si HPL. De asemenea, in oferta firmei se regaseste si sticla ornamentala pentru paneluri, vanzarile acesteia avand o contributie de aproximativ 35% la cifra totala de afaceri. Pe segmentul panelurilor, comercializam trei game de produse. Este vorba despre gama Moderna de paneluri, cu o contributie de peste 50% la incasarile din acest domeniu, gama Clasica si gama de paneluri cu „aripa ascunsa”. Gama Moderna include paneluri din HPL si aluminiu destinate proiectelor arhitecturale moderne, iar gama Clasica - paneluri destinate obiectivelor deja existente, de tip locuinte individuale vechi. Panelurile pentru usile cu „aripa ascunsa” au un aspect deosebit si un coeficient termic superior (Ug = 0,3 W/mpK, la un panel cu o grosime de 85 mm si patru foi de sticla). Cele mai numeroase cereri pentru aceasta categorie de produse provin din partea producatorilor de tamplarie termoizolanta care sunt implicati in operatiuni de export in tari europene. Si pentru ca beneficiarii finali din fiecare tara au cerinte specifice, in stocul propriu se regasesc peste 120 de culori, astfel incat sa putem indeplini orice fel de solicitare. Dintre acestea, producatorii interni se orienteaza, in principal, catre nuantele de stejar auriu, nuc, antracit si mooreiche, in timp ce pe plan extern sunt solicitate cele de bej, alb mai deschis, negru si culori speciale.
- Cum au evoluat comenzile, in ultimul timp?
- In 2018, am inregistrat o majorare a comenzilor cuprinsa intre 10% si 12%, iar pentru 2019 speram, de asemenea, intr-o crestere. De asemenea, segmentul exportului este in dezvoltare, acesta avand, in prezent, o contributie de peste 50% la cifra totala de afaceri. Operatiunile de acest tip sunt tot mai numeroase, avand in vedere regresul pietei interne.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie-Februarie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK