Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - INDEX COMPANII - EUROBAC ROMANIA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


EUROBAC ROMANIA SRL

EUROBAC ROMANIA SRL

Adresa: str. Horea nr. 59, Oradea, Judet Bihor
Telefon: (+40) 259 415 811
Fax: -
E-mail: office@eurobac.ro
Web site: www.eurobac.ro
Domenii: Usi de interior
Descriere activitate
Eurobac Romania este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor Meister si D.R.E, alaturi de cel mai vechi partener Porta Doors, oferind la nivel national si international, produse de calitate superioara: usi, parchet laminat, parchet triplustratificat, paneluri si accesorii.
Prezentare companie/institutie
EUROBAC isi continua proiectele de extindere la nivel local
 
 
 
 
 
 
Lucian Baciu (45 de ani)
Functia/Firma: manager general, Eurobac Romania;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul sistemelor pentru tamplaria interioara.
 
Compania Eurobac Romania, cu sediul in judetul Bihor, intentioneaza sa demareze in curand lucrarile de constructie la un nou depozit logistic, cu suprafata de 3.000 mp. Anul trecut, firma a finalizat constructia unui showroom si a unor spatii de depozitare, situate pe soseaua de centura a localitatii Oradea, unde se afla sediul central si avand o suprafata de aproximativ 1.500 mp fiecare. Managerul general al firmei, Lucian Baciu, precizeaza ca pentru 2021 este vizata o mentinere a trendului ascendent al cifrei de afaceri, dupa ce anul 2020 a fost incheiat cu o majorare de +3% a rezultatelor financiare, in raport cu valoarea de 7,8 milioane de lei din 2019, dar si cu o profitabilitate mai buna.
 
- Care au fost principalele categorii de produse comercializate, pentru atingerea noilor rezultate financiare?
- Principala categorie de produse pe care o livram, cu o contributie de aproximativ 65% la realizarea incasarilor totale, este cea a usilor de interior, tehnice si rezistente la foc. Acestea sunt fie marca DRE (Polonia), pentru care suntem distribuitor exclusiv pe piata nationala, fie marca Porta Doors (Polonia), pentru care suntem unul dintre cei mai vechi distribuitori pe plan national. Diferenta revine vanzarii parchetului Meister (Germania), pentru care suntem, de asemenea, importatori si distribuitori unici in Romania. Una dintre cele mai noi game este cea a parchetului special destinat incalzirii in pardoseala, respectiv a celui rezistent la umiditate. Pe segmentul usilor, cele mai noi game din portofoliu includ modele in nuante extra-mate si deosebite, cu balamale ascunse. Avand in vedere conditiile dificile ale pietei, care s-au manifestat anul trecut, am decis sa facem pentru toate categoriile de produse din portofoliu stocuri mai mari. Astfel, detinem in spatiile din Oradea un stoc de 20.000 mp de parchet (pentru care putem face livrari in 24-48 de ore, in functie de locatia clientului), dar si o gama foarte diversa de usi.
- Cum asigurati activitatile de distributie?
- Aceste activitati se deruleaza fie in mod direct (de la cele doua showroom-uri pe care le detinem in Oradea) sau catre proiecte imobiliare, fie printr-o retea de dealeri. Aceasta include aproximativ 20 de parteneri, iar in urmatorii doi ani, ne-am propus sa o dublam. In ceea ce priveste proiectele imobiliare, printre cele mai reprezentative lucrari din ultima perioada se numara Hotelul Perla din localitatea Baile 1 Mai (judetul Bihor), Hotelul Sinaia sau ansamblul rezidential West Residence, ambele din Oradea, investitie pe care am sustinut-o prin furnizarea de usi premium de intrare si de interior.
-Precizati care sunt schimbarile survenite pe segmentul propriu de activitate, ca urmare a crizei sanitare.
- Putem spune ca se simte o ingreunare a productiei, dar si o lipsa a materiilor prime. Activitatea proprie nu a fost afectata, insa, de probleme sanitare si pentru ca adoptam masuri constante si suplimentare de protectie (in completarea celor recomandate de autoritati), cum ar fi utilizarea zilnica in showroom-urile proprii a unor lampi UV sau decontaminarea saptamanala totala.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2021)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
2021-video-fer
SISECAM
rehau
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE