Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY
PAGINA PERSONALIZATA


ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY

ANALKO ALUMINIUM INDUSTRY

Adresa: Prel. Soselei Giurgiului nr.33A, Jilava, Judet ILFOV
Telefon: 021/457.10.02, 021/457.10.27
Fax: 021/457.03.59
E-mail: office@analkoaluminium.ro
Web site: www.analkoaluminium.ro
Domenii: Usi industriale & usi automate | Furnizori de servicii
Descriere activitate
Vopsire electrostatica pentru aluminiu si alte metale.
Prezentare companie/institutie
ANALKO: Tehnologii moderne, pentru consolidarea cotei de piata
 
 
 
 
 
 
Paul Soare (50 ani)
Functia/Firma: director comercial Analko Aluminium Industry Romania;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul vopsirii.
 
Compania Analko Aluminium Industry, certificata Qualicoat si Qualicoat Seaside, a inregistrat in 2019 o majorare de 10% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul consemnat in exercitiul financiar precedent, iar pentru anul fiscal in curs obiectivul de management este de obtinere a unei imbunatatiri de 20% a incasarilor. Societatea si-a extins operatiunile, accesand domeniul confectiilor metalice, fara a neglija insa activitatea principala - cea de vopsire in camp electrostatic - pe care a consolidat-o prin investitii strategice.
 
-Nominalizati capacitatile tehnologice detinute in acest moment. Ce modernizari au fost implementate in ultima perioada?
- Compania noastra detine patru linii complet automate de vopsire in camp electrostatic, din care trei sunt dedicate exclusiv finisarii profilelor de aluminiu, cu ajutorul carora putem procesa 15 tone de repere/schimb, cu o lungime maxima de 8,2 metri. Cea de-a patra linie este de tip multimetal, la care pregatirea chimica inainte de vopsire se realizeaza cu particule nanoceramice de la Henkel - o tehnologie fara crom aplicabila diverselor repere din aluminiu sau otel pentru domeniul constructiilor. Din dorinta de a obtine o acoperire mai buna a suprafetelor si profilelor speciale, recent am achizitionat o cabina de vopsit de ultima generatie E-Line System, de la Wagner. Un alt segment al activitatii este constituit de sublicromie, reprezentand vopsirea in nuante de lemn. In ceea ce priveste confectiile metalice, utilizam cea mai noua generatie de utilaje, pentru a asigura o inalta calitate si acuratete a produsului finit. Prin calificarea in institutii autorizate, toate lucrarile de sudura sunt certificate EXC-2, pentru a corespunde exigentelor unor parteneri importanti, cum ar fi Bogart, Strabag, Dania Cebus, Skanska sau diversi producatori industriali.
-Ce cota detineti pe piata serviciilor de vopsire in camp electrostatic a profilelor arhitecturale din aluminiu?
- Estimam ca aproximativ 60 % din profilele arhitecturale se vopsesc la Analko, putine fiind proiectele de mare anvergura la care nu participam. Dintre cele mai importante astfel de lucrari, pot fi mentionate AFI Mall, Park Lake, Promenada, Iulius Mall, UBC 1,2,3,4,5,6, Orhideea Tower, The Bridge, Globalworth Tower (Bucharest One), One Mircea Eliade, Square etc.
-Care sunt cele mai presante probleme cu care va confruntati si ce perspective de dezvoltare considerati ca are piata pe care activati?
-Cele mai mari dificultati sunt legate de lipsa personalului calificat. In acest scop, colaboram cu firme specializate de recrutare, incercand sa solutionam cat mai bine problema respectiva. Credem ca atat piata de constructii, cat si cea industriala (in special industria auto) se dezvolta in mod optim si, ca urmare, exista perspective de crestere accentuata in perioada urmatoare. Noi vom continua sa ne dezvoltam in aceeasi directie, investind in tehnologii si instalatii de ultima generatie.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2020)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
ALUPROF
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE