Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - COLOSEUM GREEN SOLUTIONS SRL
PAGINA PERSONALIZATA


COLOSEUM GREEN SOLUTIONS SRL

COLOSEUM GREEN SOLUTIONS SRL

Adresa: Str. Emil Racovita nr. 70, Voluntari, Judet Ilfov
Telefon: 0744-545.502
Fax: -
E-mail: office@coloseum.ro
Web site: www.coloseum.ro
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare | Adezivi si spume poliuretanice
Descriere activitate
Materiale pentru pereti cortina, geam termoizolant, tamplarie aluminiu si PV: sigilanti si adezivi siliconici, benzi pentru termo si hidroizolatii, spuma poliuretanica, poliuretan, tiokol, butil, sisteme fixare
Prezentare companie/institutie
 COLOSEUM GREEN SOLUTIONS: Materiale moderne pentru pereti cortina
 
 
 
 
 
 
Teodor Ivanov (59 de ani)
Functia/Firma: administrator, Coloseum Green Solutions;
Experienta profesionala: 18 ani in domeniul adezivilor si sigilantilor profesionali.
 
Beneficiind de un nivel inalt de cunostinte de specialitate, precum si de un portofoliu extins de produse de inalta performanta, compania Coloseum Green Solutions se adreseaza profesionistilor din domeniul tamplariei termoizolante si peretilor cortina. Oferta societatii include o gama diversa de adezivi, sigilanti, sisteme speciale de lipire a panourilor din structura fatadelor ventilate, membrane izolante, materiale de impregnare pentru impermeabilizare, sisteme de fixare, folii speciale etc.
 
- Cum a evoluat din punct de vedere financiar compania pe care o administrati?
- In ultimii ani, cifra de afaceri raportata de Coloseum Green Solutions a crescut in mod constant, evolutia respectiva datorandu-se calitatii deosebite a materialelor promovate si a serviciilor prestate. In primele 9 luni din 2015 am reusit sa depasim deja nivelul incasarilor raportate pentru intregul exercitiu financiar anterior, iar prognozele pe termen scurt, realizate pe baza cererii actuale, indica o posibila majorare de 50% a vanzarilor in raport cu 2014. 
 - Care sunt cele mai reprezentative solutii existente in acest moment in portofoliul companiei?
- Trebuie subliniata, in principal, gama extinsa a sigilantilor comerciali pe care ii livram in acest moment catre partenerii din Romania. Ne referim exclusiv despre solutii de inalta calitate, din toate categoriile existente - si anume materiale acrilice, siliconice, poliuretanice, de tip MS Polymer etc. O noutate absoluta este constituita de sistemul de lipire a panourilor de fatade ventilate, realizate din HPL, fibrociment, aluminiu compozit etc., realizat pe baza de adezivi de ultima generatie din categoria MS Polymer. Produsul detine toate agrementarile necesare si prezinta avantajul ca este cu 25% mai ieftin fata de alternativele similare disponibile la momentul actual pe piata de profil. 
 - Nominalizati problemele majore intampinate in desfasurarea activitatii.
- Principalele dificultati intalnite in domeniul nostru se refera la termenele mari de recuperare a creantelor de la clienti. De asemenea, constatam o anumita inertie a partenerilor in procesul de adoptare a materialelor inovatoare, in pofida faptului ca acestea asigura numeroase avantaje atat in plan financiar, cat si din punct de vedere al vitezei de lucru si al eficientei de ansamblu asigurate prin folosirea unor asemenea produse. - Cand considerati ca va avea loc o redresare a pietei locale a sigilantilor?
- Un proces de revigorare va urmari in mod cert linia data de proiectele din domeniul constructiilor atat din punct de vedere al volumului acestora, cat si al tipurilor de materiale folosite. Din punctul nostru de vedere, in perioada urmatoare este cazul sa se puna un accent mult mai mare pe calitate, precum si pe diversificarea solutiilor adoptate, avand in vedere multitudinea de tehnologii de ultima generatie promovate de furnizorii profesionisti. 

COLOSEUM GREEN SOLUTIONS: Modern systems for curtain walls
With a high level of expertise and a broad portfolio of high performance products, Coloseum Green Solutions addresses the professionals in windows, doors and curtain walls. Company offer includes a wide range of adhesives, sealants, special bonding systems structure ventilated façade panels, insulating membranes, impregnation materials for sealing, fastening systems, special foils etc. The product portfolio contains high quality solutions in all existing categories - namely acrylics, silicone, polyurethane type MS polymer etc.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2015)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
2021-video-fer
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE