Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


GEPLAST

GEPLAST

Adresa: Aleea Capidava nr.24-38, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 021/240.66.99
Fax: 021/241.08.91
E-mail: sales@geplast.ro
Web site: www.geplast.ro
Domenii: Profile aluminiu & materiale pentru placari | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
glafuri de fereastra, panouri sandwich, policarbonat, spume, siliconi, tabla si profile din aluminiu
Prezentare companie/institutie
GEPLAST: Actiuni de extindere a distributiei, derulate in 2020
 

  
 
 
Laurentiu Guriencu (41 de ani)
Functia/Firma: director de vanzari, Geplast.
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul furnizarii de sisteme pentru tamplaria termoizolanta.
 
Anul 2019 s-a caracterizat, potrivit directorului de vanzari al companiei Geplast, Laurentiu Guriencu, in principal prin abordarea corecta si adecvata a cerintelor si provocarilor pietei, in vederea continuarii cresterii indicatorilor financiari, la finele lui 2018 fiind inregistrata o cota de +10% peste cifra de afaceri din 2017. De asemenea, au fost adaugate noi produse in portofoliu, iar unele dintre acestea se adreseaza altor piete decat cele curente, fiind intensificate actiunile de promovare atat prin activitati integrate de marketing, cat si prin extinderea echipelor de vanzari. Si tot in 2019 firma a intampinat o nevoie permanenta de verificare/actualizare a informatiilor legate de bonitatea clientilor si a comportamentului acestora la plata, actiuni care au ajutat si ajuta in continuare Geplast sa mentina riscul neincasarilor la un nivel minim.
 
- Ce noutati au intervenit anul acesta in activitatea companiei, in ceea ce priveste distributia?
- Distributia este asigurata la nivel national prin intermediul a doua centre logistice, care deservesc 12 depozite regionale, iar noutatile anului 2019 constau in extinderea si eficientizarea spatiilor de depozitare in doua dintre sucursalele zonale, alaturi de deschiderea unui nou centru logistic dedicat diviziei Geplast Arhitecturale. Specificul si dinamica pietelor carora ne adresam ne impune sa le urmarim in permanenta si sa ne adaptam la acestea oferta de produse si servicii.
- Cum vedeti evolutia domeniului specific de activitate in 2020?
- Daca anul acesta competitia tot mai acerba, lipsa proiectelor mari si nevoia de adaptabilitate la schimbarile permanente si impredictibile ale pietei au fost principalele provocari carora a trebuit sa le facem fata, consideram ca exercitiul financiar 2020 va veni sa consolideze tendinta usor ascendenta a pietei din 2019. De asemenea, grija creantelor va fi si mai mare, iar minusul lichiditatilor din piata se va resimti mai acut.
- Prezentati portofoliul de produse specific si noutatile anului 2020.
- Gama de produse pe care o propunem colaboratorilor actuali si potentiali include semifabricate din materiale plastice si compozite (PVC, PMMA, PE, PP, ACM si altele), policarbonat, semifabricate din aluminiu si materiale compozite destinate placarilor in sistem de fatada ventilata. Produsele sunt fabricate cu preponderenta in Europa de Vest si in alte state din spatiul european, in conformitate cu reglementarile UE. Dintre marcile comercializate, se disting: Roechling, Plexiglas, BrettMartin, Alucobond, Parklex, Corian sau Inalco, producatori europeni consacrati, carora li se adauga alte companii si branduri renumite din domeniul productiei de materiale compozite destinate constructiilor, sectorului industrial si productiei publicitare. Acestea sunt, de asemenea, produse versatile, care se adreseaza domeniilor principale pe care le vizam, respectiv industria publicitara, cea a maselor plastice si a constructiilor. Recent, am inclus in portofoliu panourile compozite Corian, destinate si aplicatiilor exterioare, respectiv fatadelor ventilate.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE