Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


MODERNA GLAF SRL

MODERNA GLAF SRL

Adresa: Sos. Giurgiului nr. 5 (in incinta Parcului Industrial Progresul), Jilava, Judet Ilfov
Telefon: 031/425-99-16
Fax: 031/425.99.17
E-mail: office@modernaglaf.ro
Web site: www.modernaglaf.ro
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Moderna Glaf are ca domeniu principal de activitate, producerea si comercializarea de glafuri si accesorii pentru usi si ferestre.
Prezentare companie/institutie
MODERNA GLAF tinteste o majorare de aproximativ 15% a vanzarilor
 
 
 
 
 
 
Mihai Cirimpei (29 de ani)
Functia/Firma: administrator, Moderna Glaf;
Experienta profesionala: 7 ani in domeniul sistemelor pentru tamplaria termoizolanta.
 
Furnizorul de glafuri si accesorii pentru executia tamplariei termoizolante Moderna Glaf (judetul Ilfov) a incheiat anul 2021 cu rezultate financiare similare celor din 2019 si cu o usoara crestere a ratei de profitabilitate. Mihai Cirimpei, administratorul firmei, precizeaza ca pentru anul in curs este vizata obtinerea unei majorari cuprinse intre 10% si 15%, insa pentru atingerea acestui obiectiv se va actiona in functie de semnalele din piata.
 
- Precizati ce masuri ati adoptat pentru a face fata situatiei dificile a pietei?
- Ne-am axat foarte mult pe consolidarea stocurilor si am avut de castigat in ceea ce priveste profitabilitatea, prin faptul ca am avut stocuri mai vechi cu produse la un pret mai mic. In acelasi timp, am insistat foarte mult pe consolidarea portofoliului de produse.
- Detaliati structura actuala a portofoliului de produse si precizati care sunt noutatile incluse in cadrul acestuia.
- Gama sortimentala pe care o promovam include glafuri de interior si exterior din PVC (cu o cota de 80% din incasarile totale), glafuri din aluminiu, accesorii pentru glafuri (5%) si plase de protectie impotriva insectelor. Incepand din 2021 am inclus in oferta glafuri din PVC de interior premium, cu folie decorativa lucioasa, realizate 100% din PVC si avand o compozitie chimica ecologica si durabila. Gama noastra standard, fabricata in Slovacia, este in acest moment din punct de vedere calitativ peste media pietei din Romania. Suntem reprezentanta autohtona a firmei Moderna (Slovacia), ce furnizeaza glafuri si pe pietele din Cehia, Austria si Germania. Pe segmentul glafurilor din aluminiu, am renuntat la orice alte modele si am decis sa le promovam doar pe cele realizate din aluminiu extrudat pentru exterior, din cauza faptului ca multi dintre furnizorii nostri s-au reprofilat. In ceea ce priveste glafurile de exterior din PVC, acestea sunt mult mai utilizate in zona de vest a tarii, unde se folosesc deopotriva si la interior, asa cum se intampla si in tarile din aceasta zona, cum ar fi Ungaria. In alte regiuni ale Romaniei, la interior se utilizeaza piatra sau alte materiale. In solicitarile clientilor, glafurile de exterior in nuantele de gri antracit le-au depasit pe cele albe, iar interesul pentru maro a scazut in favoarea nuantelor ce imita lemnul. In ceea ce priveste glafurile de interior, cele mai multe cereri le inregistram pentru modele in nuante de alb, stejar auriu, nuc si wenge. Pe segmentul glafurilor premium din PVC, anul acesta promovam doua culori noi - marmura si stejar alb. Si tot in 2022 ne dorim sa ne completam gama de produse cu sisteme pentru instalarea glafurilor, pentru a asigura intreg procesul de montaj.
- Descrieti modul in care acoperiti piata din Romania si cum vedeti evolutia acesteia in 2022.
- Ne distribuim produsele pe intreg teritoriul tarii, atat prin intermediul depozitului din Bucuresti, cat si printr-o retea de aproximativ 40 de dealeri. Nu putem face preconizari clare in ceea ce priveste evolutia pietei, din cauza volatilitatii economice enorme a si a situatiei economice, politice si sanitare instabile, dar si din cauza cresterii preturilor la materiile prime si energie.
 
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2022)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left