Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - ROMTERA PRODUCT SRL
PAGINA PERSONALIZATA


ROMTERA PRODUCT SRL

ROMTERA PRODUCT SRL

Adresa: Sos. Brailei, km 7, Buzau, Judet Buzau
Telefon: 0238/726.584
Fax: 0238/726.585
E-mail: office@romtera.ro
Web site: www.romtera.ro
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Romtera Product are ca principala activitate productia de profile din PVC marca WINPLAST (lambriu si glaf).
Prezentare companie/institutie
ROMTERA PRODUCT: Activitatea proprie este in acest moment in echilibru
 
 
 
 
 
 
Eren Koc (31 de ani)
Functia/Firma: administrator, Romtera Product;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania Romtera Product, cu sediul in judetul Buzau, detine, in prezent pe stoc zeci de mii de metri liniari de glafuri pe care le produce in unitatea proprie, aceaasta activitate avand o contributie de 40% la cifra de afaceri pe langa fabricarea de lambriuri si elemente de compartimentare. Administratorul firmei, Eren Koc, precizeaza ca pe acest segment de activitate se lucreaza exclusiv pe baza de stocuri, avand in vedere gradul sporit de fluctuatie a cererii pentru produsele de acest tip.
 
- Oferiti mai multe detalii despre glafurile pe care le produceti.
- Glafurile pe care le comercializam se incadreaza in gama premium, fiind produse pe linii complet modernizate. Nefiind produse standard, lucram exclusiv cu stocuri pentru a putea onora cat mai rapid comenzile primite. Gama proprie de glafuri poarta denumirea Winplast si include modele cu dimensiuni cuprinse intre 15 cm si 40 cm, intr-o varietate mare de nuante, precum alb, gri antracit, wenge, stejar auriu, stejar rustic, nuc, mahon si mooreiche. Cele mai solicitate dintre acestea sunt cele albe si cele in nuante de gri antracit, iar la cerere putem produce si nuante speciale. Pe langa produsele pe care le comercializam, acordam partenerilor si servicii care vin in completarea acestora. Chiar daca acordam o atentie maxima activitatilor de productie pentru ca suntem de parere ca fiecare firma trebuie sa se concentreze cel mai mult pe specificul sau, suntem atenti si montaj. De exemplu, daca primim o reclamatie de un client, un membru al echipei noastre se deplaseaza personal in locatia respectiva. De asemenea, atunci cand livram marfa, alaturi de sofer, in masina se mai afla inca doua persoane care se ocupa de asezarea produselor si de receptia lor. Este mai costisitor asa, insa pentru noi este important ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
- Ce influenta a avut asupra activitatii firmei si a segmentului propriu de activitate criza sanitara mondiala?
- In perioada de la debutul pandemiei dar si dupa am respectat toate restrictiile, iar pentru aproximativ o luna am luat o pauza totala fara ca acest lucru sa aiba o presiune prea mare asupra evolutiei activitatii proprii. Momentan aceasta este in echilibru. Estimam, astfel, ca pana la finalul acestui an sa obtinem tot o majorare a cifrei de afaceri. De altfel, aceasta a fost situatia si in 2019, cand am consemnat rezultate financiare de 15,3 milioane de lei, in crestere fata de cele de 13,9 milioane de lei din 2018.
- Cum asigurati distributia produselor?
- Aria proprie de distributie este activa la nivel national prin intermediul celor doua puncte proprii de lucru din Buzau si Valea Calugareasca, dar si al unei retele de cateva sute de distribuitori. In acelasi timp, colaboram si cu Arabesque, iar produsele proprii sunt exportate si pe pietele din Europa. Din pacate, pe piata din Romania clientii se axeaza in continuare pe pret in detrimentul calitatii, concurenta este mare, insa noi facem tot ce putem pentru a putea oferi produse de calitate.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2020)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE