Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


SCHONBERGER SRL

SCHONBERGER SRL

Adresa: Str. Praporgescu nr. 28, bl.41, ap.4, Arad, Judet ARAD
Telefon: 0374/001.989
Fax: 0257/271.626
E-mail: office@schonberger.ro
Web site: www.schonberger.ro
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
distribuitor de folie PVC pentru tamplarie si pervaze marca SKAI
Prezentare companie/institutie
SCHONBERGER: Portofoliul de folie decorativa se extinde anual
 
 
 
 
 
Robert Balan (44 de ani)
Functia/Firma: director general, Schonberger;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul sistemelor pentru tamplaria termoizolanta.
 
Firma Schonberger (din Arad) a incheiat anul 2020 cu o majorare de 10% a cifrei de afaceri, care a fost cauzata, in opinia directorului general al societatii, Robert Balan, de faptul ca domeniile constructiilor si cel a renovarilor au continuat sa se dezvolte in pofida conditiilor dificile de piata. Strategia de afaceri implementata la nivelul anului 2021 presupune mentinerea veniturilor la un nivel cel putin similar celui de anul trecut, mai ales ca semnalele de pe piata sunt relativ pozitive pana in acest moment.
 
- Cum este structurat portofoliul propriu de produse si servicii?
- Comercializam in principal folie decorativa din PVC marca Skai, categorie ce are o contributie de aproximativ 99% la cifra de afaceri proprie. Aceasta este livrata pe piata sub egida grupului Continental (Germania), care a integrat in 2017 activitatea producatorului foliei - Konrad Hornschuch (Germania). In acelasi timp, vindem si creioane corectoare marca Schäffer (Germania), utilizate, de asemenea, la tamplaria termoizolanta din PVC. In 2020, am introdus in portofoliu doua noi categorii de folii decorative, care urmau sa fie lansate initial in cadrul expozitiei Fensterbau Frontale, din Nurnberg (Germania). Este vorba in principal despre gama «mattex», care include folie in culori noi uni si ultra-mate, ce imita aluminiul vopsit in camp electrostatic, dar si suprafete noi. Cea de-a doua gama poarta denumirea «woodec» si include folii in nuante ce imita lemnul si au textura si finisaj mat. In prezent, portofoliul propriu include aproximativ 60 de nuante de folie si se extinde in fiecare an.
- Care a fost influenta crizei sanitare asupra activitatii proprii?
- Anul trecut, in lunile martie si aprilie, cand activitatea marilor fabrici cu care colaboram s-a intrerupt temporar, pe fondul restrictiilor provocate de pandemiei, ne-am oprit si noi livrarile pentru scurta vreme. Ne-am revenit insa foarte repede la ritmul de lucru obisnuit si a fost foarte usor, intrucat echipa noastra nu este formata din multi oameni si am putut sa ne adaptam rapid si sa respectam toate regulile sanitare. De asemenea, livrarile proprii nu au suferit schimbari semnificative, deoarece noi, fiind o firma mai mica, am reusit sa gestionam in mod optim parteneriatul cu firma de curierat. Distributia produselor proprii s-a externalizat de ceva vreme si se realizeaza pe plan national, prin servicii de tip curier.
- Precizati cum a evoluat cererea pentru produsele proprii.
- In a doua parte a anului 2020 am observat o accelerare a cererii pe segmentul foliei. Beneficiarii ne-au solicitat produse de acest tip foarte rapid si ne-au presat astfel sa lucram intr-un ritm mult mai alert. Am reusit sa facem fata comenzilor cu precadere datorita faptului ca livrarile produselor sunt externalizate si se realizeaza prin curierat. Cea mai mare ingrijorare pe care am avut-o in ceea ce priveste relatiile de afaceri in cursul anului trecut a fost reprezentata de realizarea la timp a platilor, insa situatiile de acest tip s-au dovedit a fi foarte rare, iar temerile de acest tip - nejustificate. Obiectivul nostru a fost intotdeauna acela de a construi relatii de colaborare de lunga durata de clientii proprii, oferind intotdeauna din partea noastra seriozitate si incredere.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie-Aprilie 2021)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE