Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


SEA ROMANIA SRL

SEA ROMANIA SRL

Adresa: Str. Progresului nr.110-116, Bucuresti, Judet Sector 5
Telefon: 021/410.06.00
Fax: 021/410.09.00
Mobil: 0372-100.600
E-mail: office@sea.ro
Web site: www.sea.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
SEA comercializeaza peste 40.000 de produse destinate unui spectru larg de activitati, de la bricolaj la constructii, respectiv de la reparatii si mentenanta la industria mobilei. Oferta SEA cuprinde feronerie pentru usi/ferestre, organe de asamblare si materiale de constructii, unelte pneumatice, accesorii destinate amenajarilor interioare, conectori pentru constructii din lemn , accesorii functionale si decorative pentru mobila.
Prezentare companie/institutie
 
Cu o experienta de peste 28 de ani, SEA Romania este unul din cei mai importanti distribuitori de elemente de asamblare, feronerie si accesorii pentru ferestre, usi si mobila, de pe piata romaneasca.
 
Infiintata in 1991 cu capital privat 100% romanesc, SEA a castigat increderea a peste 30.000 parteneri si suntem mandri ca ne sunt clienți sau furnizori. Cum am reușit? Prin atenția oferita calitatii, respectarea termenelor de livrare, diversificarea continua a portofoliului de produse si servicii, promptitudinea solutionarii cerintelor primite. Cu alte cuvinte, receptivitate si interes fata de nevoile clientilor.
 
Pe o piata dominata de criteriul pretului mic si mai putin al calitatii, noi ne-am diferentiat facand o prioritate din selectarea riguroasa a furnizorilor care ne garanteaza calitatea foarte buna a produselor si flexibilitatea de a raspunde cerintelor speciale ale pietei noastre, de a oferi game noi de produse, actuale si mai performante. Am cultivat parteneriate trainice si am evoluat impreuna peste ani.
 
Pe langa brand-urile de renume comercializate (Mungo, BEA, 3M, Italiana Ferramenta, Otlav, Mandelli, Krona Koblenz, Feroneria Arad, STANLEY, DeWALT, JONNESWAY, etc), SEA a investit in propriile game de produse SR+, OST sau EasyFix, realizate conform cerintelor europene de calitate in concordanta cu standardele de calitate DIN, ISO și STAS.
 
 
 
O alta preocupare esențiala a companiei este diversitatea. SEA s-a adaptat tendintelor din piata prin introducerea si promovarea noilor produse, fara a neglija produsele complementare, consumabilele sau accesoriile gamei principale.
 
In prezent SEA ofera atat prin depozitele regionale, cat si prin noul magazin online, peste 40.000 de produse: elemente de asamblare si accesorii pentru constructii, unelte si scule pneumatice, accesorii destinate amenajarilor interioare, conectori pentru constructii din lemn, accesorii functionale si decorative pentru mobila si tapiterie. Produsele comercializate sunt destinate unui spectru larg de activitați: de la bricolaj la constructii sau de la reparatii si mentenanta la industria mobilei.
 
In ultimii ani, SEA s-a angajat si in diversificarea portofoliului de servicii oferite clientului, asigurand printre altele un catalog online performant si cel mai bun timp de livrare posibil prin reteaua extinsa de distributie.
 
Cel mai bun timp de livrare este posibil si datorita stocului si disponibilitatii imediate a unui numar foarte mare de produse din portofoliu.
SEA Romania livreaza produsele pe care le gasiti pe www.sea.ro oriunde in tara prin curier, prin reteaua proprie de transport sau direct din depozitele noastre din orașele:
 
• Bucuresti
• Bacau
• Brasov
• Constanța
• Cluj-Napoca
• Craiova
• Satu-Mare
• Suceava
• Targu Mures
• Timisoara
 
Din strategia de dezvoltare a ultimilor ani merita sa amintim deschiderea unei companii in Chisinau, precum si investitia semnificativa in diverse linii de impachetare. Cu ajutorul acestora, reusim sa raspundem cererii clientilor de ambalare personalizata atat in ceea ce priveste tipul ambalajului, cat si in ceea ce priveste cantitatea si diversitatea continutului.
Prin proiectele in derulare, SEA investeste permanent in tehnologie si in optimizarea stocurilor. Totodata ne propunem sa imbunatatim continuu experienta clientilor nostri prin dezvoltarea portofoliului de produse, livrarea in 24 de ore de la primirea comenzii si prin consilierea profesionista ce dorim sa ne plaseze "Intotdeauna peste asteptari".
 
 

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE