Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


STROMTEH SRL

STROMTEH SRL

Adresa: P-ta Iuliu Maniu nr. 16, Bl. 16A, Ap. 27, Alba Iulia, Judet Alba
Telefon: 0358/106.373
Fax: 0358/106.373
E-mail: sth_office@yahoo.com
Web site: www.sth.ro
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Furnizor sisteme de inchidere pentru usi, accesorii pentru montajul tamplarie si organe de asamblare (autofiletante, autoforante)
Prezentare companie/institutie
STROMTEH: Piata de accesorii din Transilvania este stationara
 
 
 
 
 
 
Florin Marginean (42 de ani)
Functia/Firma: reprezentant de vanzari, Stromteh;
Experienta profesionala: 6 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Dupa ce in primele noua luni ale acestui an furnizorul de accesorii Stromteh a inregistrat incasari care s-au situat la acelasi nivel ca in intervalul similar din 2013, pana la finele exercitiului financiar curent se estimeaza obtinerea cel putin a unei stabilizari a vanzarilor la nivelul de 1,5 milioane de lei inregistrat in precedentele 12 luni. Pentru 2015 este vizata o noua crestere a veniturilor, pe fondul imbunatatarii cererii. La realizarea cifrei de afaceri, contributia predominanta o are comercializarea de accesorii (cu 80% din total). Avand in vedere conditiile economice din ultimul timp, managerii firmei au luat decizia de a stabiliza activitatea companiei, fara a derula programe suplimentare de investitii.
 
- Prezentati oferta proprie de produse si servicii.
- In domeniul principal de activitate, punem la dispozitia partenerilor plase de protectie impotriva insectelor (fabricate in Romania), precum si balamale Dr. Hahn sau suruburi, importate din Germania. Accesoriile pe care le-am vandut cel mai bine anul acesta au fost reprezentate de plasele de protectie impotriva insectelor si de sistemele tip „broasca”. In ansamblu, clientii ne-au solicitat preponderent produse economice.
- Ce structura au activitatile de distributie?
- Livrarile produselor din oferta se deruleaza exclusiv in mod direct, in zona Transilvaniei, cele mai numeroase comenzi de anul acesta provenind din judetul Alba. La nivel regional, numarul constructiilor imobiliare s-a situat relativ la aceeasi cota ca in 2013. In aceste conditii, principalii nostri colaboratori (firmele producatoare de tamplarie) ne-au solicitat cantitati de accesorii aproximativ egale cu cele de anul trecut.
- Cum a evoluat piata de accesorii in ultimul timp?
- In situatia in care nivelul cererii s-a mentinut constant, acest segment de activitate a inregistrat o stabilizare comparativ cu 2013. Pentru 2015, speram ca trendul ascendent se va relua, daca vor avea loc schimbari de natura economica. Una dintre masurile pe care am avut-o prioritar in vedere in intervalul recesiunii se afla pastrarea parteneriatelor pe care le aveam in derulare cu furnizorii de accesorii. Actualmente, desi sunt comenzi pe piata, toate societatile din domeniu intampina numeroase dificultati legate de sistemul de taxare autohton. In ceea ce ne priveste, cel mai mult ne este afectata activitatea de recuperare a creantelor, demersul fiind ingreunat de blocajul financiar generalizat. Aceste probleme au inceput sa apara inca de anul trecut, cand foarte multi producatori de tamplarie s-au orientat spre alte domenii sau au intrat in procedura de insolventa. Aspectele respective au creat premise negative in zona Transilvaniei, previziunile pentru dezvoltare fiind, in continuare, dificile. Aceste impedimente ne-au impiedicat si anul trecut sa ne implicam in derularea unor investitii pentru expansiunea activitatii, insa incercam sa fim optimisti in ceea ce priveste parcursul stabilit pentru 2015.

STROMTEH: The accessories market in Transylvania is stationary
After the first nine months of this year in which the accessories provider Stromteh recorded incomes at the same level as in the same period of 2013, until the end of the current financial year it is expected for the company to obtain at least a stabilization of incomes at the level of 1.5 million EUR recorded in the previous 12 months. For 2015, it is estimated a new growth of sales amid an improvement in demand. The sales of accessories has the largest share of the turnover (with 80% of the total). Given the economic conditions in recent years, the firm's managers have decided to stabilize the company's activity and run programs without additional investment.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie-Decembrie 2014)

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left