Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 03 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - INDEX COMPANII - AKZO NOBEL POWDER COATINGS SA
PAGINA PERSONALIZATA


AKZO NOBEL POWDER COATINGS SA

AKZO NOBEL POWDER COATINGS SA

Adresa: B-dul Burebista nr. 1, Bl. D15, sc 2, et. 4, ap. 50, Bucuresti, Sector 3
Telefon: 021/323.23.14
Fax: 021/323.23.14
E-mail: powder@akzonobel.com
Web site: www.interpon.com/ro
Domenii: Adezivi si spume poliuretanice
Descriere activitate
Producator de vopsea pulbere.
Prezentare companie/institutie
AKZO NOBEL POWDER COATINGS SA tinteste o cota de piata de peste 35%
 
 
 
 
 
 
Viorel Ungur (47 de ani)
Functia/Firma: manager sucursala, Akzo Nobel Powder Coatings SA;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul furnizarii de vopsea-pulbere.
 
Compania Akzo Nobel Powder Coatings SA, sucursala autohtona a diviziei de vopsea-pulbere a corporatiei AkzoNobel (Olanda), a comercializat in ultimul timp pe piata din Romania, in principal, marcile de vopsele Interpon si Resicoat. Viorel Ungur, managerul sucursalei din Bucuresti a Akzo Nobel Powder Coatings SA - Atena, arata ca, pe segmentul de vopsea-pulbere, se intentioneaza, pe termen scurt, ca societatea sa atinga o cota de piata de peste 35%, fara a face rabat de la eficienta si calitatea care au caracterizat activitatea pana in prezent. Acesta mai precizeaza ca nu sunt planificate investitii notabile pentru 2018 in vederea dezvoltarii segmentului ce implica livrarile de vopsea-pulbere, insa se remarca pentru divizia Deco (vopsea lichida), achizitia grupului Fabryo, care aduce grupul AkzoNobel pe primul loc in acest domeniu al pietei de vopsele din Romania.
 
- Cum au evoluat, in ultimul timp, rezultatele financiare ale firmei?
- Cifra de afaceri de la finalul anului 2017 a crescut cu peste 35% comparativ cu 2016, datorita accelerarii consumului din industrie, dezvoltarii unor noi investitii si colaborari in acest domeniu, precum si ca urmare a unor sporiri de pret, care au fost cauzate de explozia costurilor materiei prime. Majorarea incasarilor din 2017 a fost una peste asteptari si previzionam o continuare a acestei tendinte si in 2018, chiar daca nu la acelasi nivel, ci la unul situat undeva intre 10% si 15%, in raport cu anul precedent. Pentru a sustine dezvoltarea financiara a firmei, incercam, constant, sa eficientizam costurile si sa ne dezvoltam echipa, atat prin extinderea acesteia, cat si prin perfectionarea profesionala a componentilor actuali, pe care o sustinem prin organizarea de cursuri profesionale si oferirea unor optiuni multiple de evolutie in cariera. Totodata, ne-am propus sa ne concentram pe cresterea gradului de eficienta a gamelor de produse pe care le comercializam in prezent, fara sa lansam altele noi. Totusi, vor fi aduse o serie de imbunatatiri produselor care se adreseaza pietei constructiilor si vor fi diversificate cele care se adreseaza industriei auto si sectorului electrocasnicelor.
- Care sunt cele mai solicitate produse de pe segmentul arhitectural?
- In primul rand, trebuie spus ca produsele destinate segmentului arhitectural (fatade, tamplarie din aluminiu, constructii metalice, mobilier de exterior etc.). detin o cota de aproximativ 33% din incasarile totale. In al doilea rand, din gama Interpon (cea mai raspandita marca Akzo Nobel de vopsea-pulbere pe plan international), cele mai numeroase solicitari le-am inregistrat pentru seriile 610, D2525 si 700. As vrea sa mai adaug doar ca peste 70% din produsele pe care le distribuim sunt fabricate pe baza de rasini epoxidice sau amestec (epoxi-poliesterice), diferenta revenind celor pe baza de rasini poliesterice.
- Oferiti detalii despre evolutia comenzilor din acest an.
- Comenzile proprii sunt mai mari anul acesta, in raport cu 2017, urmand tendinta generala de crestere economica. Zonele catre care se indreapta preponderent produsele noastre sunt cele dezvoltate in mod traditional, respectiv Bucuresti si judetele Arges, Prahova, Brasov, Sibiu, Cluj, Timis, Bihor, Arad, Iasi si Bacau.
(articol aparut in revista Fereastra, editia August 2018)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TELECOAUTOMATION
ghid_montaj
athena_370px
2020-video-C_
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE