Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home
AGB: Cererea supradimensionata, noua provocare a producatorilor de feronerie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Oct 2022 06:10
Dana Caplea, reprezentanta departamentului de export din cadrul companiei AGB, spune ca anul 2022 a adus noi provocari pentru toti producatorii de feronerie. Dupa doi ani de pandemie, cererea a crescut considerabil atat pentru produse utilizate la tamplaria din lemn stratificat, cat si pentru cele dedicate ansamblurilor din PVC sau aluminiu.
"Cresterea cererii intr-un mod accelerat, peste nivelul oricarei previziuni, a pus in dificultate toti jucatorii din piata accesoriilor pentru tamplaria termoizolanta. Acest lucru s-a datorat atat masurilor luate de anumite tari pentru a accelera eficientizarea energetica a locuintelor (prin programe de restituire de catre stat a valorii investitiei), cat si cresterii cererii generale in contextul post-pandemic, cand numeroase proiecte au fost reluate sau lansate. Un alt factor care a influentat majorarea numarului solicitarilor a fost reprezentat de cresterea comenzilor in baza temerii lipsei materiei prime ce s-a resimtit in ultimii ani. Toate acestea, precum si alte aspecte, au declansat o adevarata provocare pentru producatorii de feronerie, la nivel global. Majoritatea se confrunta cu depasirea capacitatii de productie, cu lipsa materiei prime si cu prelungirea termenelor de livrare", a declarat Dana Caplea.
Toate produsele distribuite de AGB in Romania sunt 100% fabricate in Italia, AGB Alban Giacomo SpA (Italia) fiind unul dintre cei mai importanti producatori europeni de feronerie pentru usi si ferestre. Portofoliul de produse este impartit in doua categorii principale: produse traditionale (destinate usilor de interior) si tehnice (utilizate la usi de intrare, ferestre oscilo-batante, culisante cu ridicare, oscilo-culisante, pivotante si obloane).
"Trendul vanzarilor este ascendent in acest moment si probabil se va mentine astfel pana la sfarsitul anului in curs. Cele mai mari eforturi in vederea dezvoltarii la nivel de grup se fac, anul acesta, in vederea ameliorarii efectelor cererii supradimensionate", a mai precizat Dana Caplea. Informatii suplimentare, la www.agb.it 
 
rehau
2021-video-fer
SISECAM
Meesenburg
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza