Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AGC aplica strategia de consolidare, prin structurarea activitatii pe trei segmente
AGC aplica strategia de consolidare, prin structurarea activitatii pe trei segmente
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 24 Nov 2022 06:07
Concernul nipon AGC Inc., condus de presedintele & CEO Yoshinori Hirai, a publicat recent rezultatele financiare pentru cele 9 luni care se incheie la 30 septembrie 2022, insa restructurarea in continuare a activitatii, desi a dus la o consolidare, a facut ca livrarile efective de sticla arhitecturala sa nu mai poata fi evidentiate distinct.
Astfel, potrivit celui mai recent comunicat al corporatiei, segmentele raportabile ale grupului sunt acele componente pentru care se furnizeaza informatii financiare distincte si ale caror rezultate de exploatare sunt analizate periodic de catre principalul factor de decizie operationala, pentru a lua decizii cu privire la resursele care urmeaza sa fie alocate segmentului, in general si sa se evalueze performanta de ansamblu. Astfel, grupul AGC are cinci divizii interne, pe produse si servicii: Architectural Glass Europe & Americas, Architectural Glass Asia Pacific, Automotive, Electronics si Chemical. Fiecare dintre acestea isi desfasoara activitatea la nivel mondial, formuland strategii interne si externe cuprinzatoare pentru produsele si serviciile sale. In consecinta, Building & Industrial Glass Company a fost segmentata in Architectural Glass Europe & Americas Company si Architectural Glass Asia Pacific Company.
Architectural Glass Europe & Americas, Architectural Glass Asia Pacific si Automotive au ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left